Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε"


«Οι ανεξάρτητοι Έλληνες, ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, καθώς έχουμε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη πρόταση, για τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους πρώτους μήνες μετά από την διεξαγωγή των εκλογών», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού ..

Πάνος Καμμένος στον Δημήτρη Βενιέρη και την εκπομπή «ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ» του fm102.
«Υπάρχει μια ξεκάθαρη μνημονιακή συμμαχία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στην οποία επενδύουν και οι δανειστές μας, αφού αυτή τους εξυπηρετεί. Σε αυτή τη συμμαχία οι «ανεξάρτητοι έλληνες», απαντούν με ευρύτερη συνεργασία προσώπων ξεπερνώντας τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ Πάνος Καμμένος, έκανε σαφές ότι μιλάει και με τον επικεφαλής τους «Άρματος Πολιτών», Γιάννη Δημαρά, αφού πρόθεση των ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να ενώσουν τις φωνές τους όλοι όσοι διαφωνούν με την παράδοση άνευ όρων, στους δανειστές μας. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ και τα φερέφωνα υπέρ του μνημονίου, συνεργάζονται με τον κ. Λοβέρδο, τον κ. Σαχινίδη και άλλους και συντονισμένα εξαπολύουν επίθεση εναντίων όσων διατυπώνουν αντίθετες απόψεις, είτε από τα Αριστερά, είτε από τα δεξιά, τόνισε.
http://exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...