Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Καλούμε τους πολιτικούς να μην έλθουν στις παρελάσεις»


«Καλούμε τους πολιτικούς να μην έλθουν στις παρελάσεις»Αίσθηση προκαλεί το κάλεσμα της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων (ΕΛΜΕΤ) να μην ανέβουν οι πολιτικοί στην εξέδρα των επισήμων στον εορτασμό της εθνικής επετείου.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Σπ. Τσιγάρας και ο γραμματέας κ. Ν. Πασχάλης αναφέρεται ότι «ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 η
ΕΛΜΕ Τρικάλων καλεί τους μαθητές όλων των σχολείων του νομού μας να συμμετάσχουν στην παρέλαση τιμώντας τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Επίσης καλούμε τους πολιτικούς εκείνους που με τη στάση τους ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας να μην παρευρεθούν στην εξέδρα των επισήμων προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Τέλος καλούμε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, κοινωνικούς φορείς καθώς και όλο τον τρικαλινό λαό σε κοινούς αγώνες για δημόσια δωρεάν παιδεία, για εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία ώστε να δικαιωθούν οι θυσίες των ηρώων του 1821».
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...