Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σχεδιάζουν προβοκάτσια στη παρέλαση και αναβολή των εκλογών;





Γνωρίζει κανείς με ασφάλεια την πραγματική ημερομηνία των εκλογών;
Μην μου πείτε ότι θα γίνουν στις 19 του περασμένου Φεβρουαρίου, όπως μας υποσχέθηκε ο αξιόπιστος κ. Σαμαράς.



Προκαλεί πάντως υποψίες το γεγονός ότι η κυβέρνηση και η Τρόικα αποφεύγουν να ορίσουν σαφή ημερομηνία εκλογών. Λες και κάπου, στο παρασκήνιο σκοτεινών διαδρόμων, γίνεται σχεδιασμός για την αποτροπή τους.
Ποιος μπορεί να μας πει με ασφάλεια ότι θα διεξαχθούν οι εκλογές σε περίπτωση που υπάρξει νεκρός στη διάρκεια της  παρέλασης;
Υπερβολές και σενάρια συνομωσίας θα σπεύσουν να αντιτείνουν κάποιοι. Ελάτε, τώρα.
Όλος αυτός ο παρα-στρατιωτικός μηχανισμός που στήνεται μεθοδικά για την αποφυγή δήθεν επεισοδίων στη διάρκεια των παρελάσεων λες και πάει γυρεύοντας να υπάρξουν νεκροί.
Η συνταγή της στρατοκρατούμενης πρωτεύουσας μόνο γαλήνη δεν υπόσχεται.
Είναι κι αυτή η περίεργη αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ανέβει στο βάθρο των επισήμων για να παρακολουθήσει τις παρελάσεις, λες και πάει γυρεύοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά.
Θα περιμέναμε από τον κ. Παπαδήμο να πει ότι σεβόμενοι την οργή του κόσμου θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και θα αποφύγουμε, εγώ και οι υπουργοί, τις πολλές εμφανίσεις στις εξέδρες.
Άλλωστε εξ’ όσων μπορώ να φαντασθώ τόσο ο κ. Παπαδήμος, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, δεν πετάνε και τη σκούφια τους για τις παρελάσεις.
Άρα είναι δυσνόητη η ατμόσφαιρα έντασης που στήνει μεθοδικά η κυβέρνηση.
Το να μη θέλει η τρόικα τις εκλογές επειδή θα κυριαρχήσει στη βουλή το αντιμνημονιακό μέτωπο είναι λογικό. Το να συμμετέχουν σ΄αυτό ο σημερινός πρωθυπουργός, οι υπουργοί –του Βενιζέλου συμπεριλαμβανομένου- μπορεί να αποδειχθεί ποινικά κολάσιμο, σε περίπτωση αιματηρής προβοκάτσιας.
Είναι βλέπετε κι αυτό το αμερικανικό πλοίο με τα φορτωμένα άρματα μάχης στο λιμάνι της Ελευσίνας που δημιουργεί παράξενους συνειρμούς…
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...