Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η φωνή για Ανεξαρτησία δεν πνίγεται…

20120324-195625.jpgΣε κατοχικό σκηνικό η σημερινή παρωδία μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας. Η απίστευτη αστυνομοκρατία δείχνει το φόβο τους. Οι μαθητές και ο λαός τους γύρισαν την πλάτη. Ο πρωθυπουργός της τρόικας βεβήλωσε την επέτειο της Επανάστασης, δηλώνοντας ότι βαδίζει στο δρόμο των αγωνιστών του 1821! 


Τρίζουν τα κόκαλα όσων ξεσηκώθηκαν και πολέμησαν την «ιερά συμμαχία» και το ραγιαδισμό, με τη δήλωση του εκλεκτού της νέας «ιεράς συμμαχίας» των ΔΝΤ και ΕΕ και κήρυκα του νεοραγιαδισμού.

Δεκάδες προσαγωγές πολιτών μόνο και μόνο γιατί βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Άλλοι απειλήθηκαν με σύλληψη, για να τραβηχτούν τελικά μέσα από τα χέρια των ΜΑΤ, επειδή σήκωσαν μια ελληνική σημαία που έγραφε «Δεν πωλείται». Φαίνεται ότι στην Ελλάδα του
Παπαδήμου, του Βενιζέλου και του Σαμαρά, είναι έγκλημα να αντιστέκεσαι στο ξεπούλημα της χώρας.

Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να καταπνίξουν τη λαϊκή οργή. Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Η φωνή για Ανεξαρτησία και Δημοκρατία θα ακούγεται όπου συγκεντρώνεται κόσμος. Μόνο φυλακισμένοι πίσω από κάγκελα και διμοιρίες θα νιώθουν ήσυχοι οι θλιβεροί εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος της τρόικας. Στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου στις γειτονιές της Αθήνας και σε όλες τις πόλεις, ο ξεσηκωμός του 1821 για την Ανεξαρτησία θα τιμηθεί και πάλι με τον τρόπο που σήμερα πρέπει: Με την καταδίκη και το στιγματισμό όσων στηρίζουν τη σύγχρονη σκλαβιά.
24 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ


 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...