Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καταργεί τις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις ο “αυτοδύναμος” Σαμαράς, για να μην είναι περισσότερα τα…ΜΑΤ από τους οπαδούς του!


Η κοινωνία βράζει κατά των πολιτικών γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία «μαγειρεύει» πριν… «πεινάσει».
Ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στη Συγγρού έχει ξεκινήσει για τα καλά ο σχεδιασμός. Που εκτός των .....
άλλων προβλέπει ότι δε θα γίνουν μεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.
Το επιβεβαίωσε ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο “πνεύμα”, μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές, που, ενδεχομένως, σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν, να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές».
«Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι στη σκέψη ορισμένων πολιτικών παραγόντων επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις για ακραίες συμπεριφορές», πρόσθεσε. newsit.

Μιλάμε για απίστευτους ψεύτες και καραγκιόζηδες! Ώστε για τις “ακραίες μειοψηφίες που θα προκαλέσουν επεισόδια” δεν κάνετε μεγάλες ΑΝΟΙΧΤΕΣ συγκεντρώσεις, σαίνια της Συγγρού;

Ή ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ…ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ;;;

Μήπως τα κορόιδα που κάποτε μεταφέρονταν από κάθε γωνιά της χώρας για ν’ ακούσουν τον “αυριανό πρωθυπουργό” τελείωσαν;

Μήπως δεν θέλετε να επαναληφθούν τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ της Μεσσηνίας, όπου στην γενέτειρά του ο Σαμαράς μίλησε μπροστά σε περισσότερους…ματατζήδες, παρά σε οπαδούς του;

Αφήστε λοιπόν τις ψευτοδικαιολογίες, γιατί δεν απευθύνεστε σε ηλίθιους, όπως νομίζετε!
Υ.Γ. Τα ίδια ισχύουν και για το ΠΑΣΟΚ: Σε μικρά, κλειστά γυμναστήρια ή ξενοδοχεία θα γίνονται οι “κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις” και πάλι με…προσοχή, διά τον φόβο των “Ιουδαίων”!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...