Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

O Μπουτάρης προσβάλει τα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ...πάλι τα ήπιες δήμαρχε;


O Μπουτάρης προσβάλει τα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑΜε το γνωστό δήθεν αιρετικό στυλάκι, ο Μπουτάρης τα έβαλε αυτή τη φορά με τους ηλικιωμένους, τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ τους χαρακτήρισε τεμπέληδες και… πρότεινε να φύγουν από τα ΚΑΠΗ και να πάνε να φτιάχνουν… πίτες και γλυκά του κουταλιού. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μιλώντας στην Athens Voice,είπε πολλά και διάφορα, θέλοντας να κάνει τον προοδευτικό.

Για την Αριστερά για παράδειγμα είπε: «δεν μασάω με την Αριστερά.»
«Ας πούνε ό,τι θέλουνε. Ναι, κύριε, ιδιωτικοποιώ. Τι θα πει ιδιωτικοποίηση; Απολαμβάνει ο δημότης καλύτερων υπηρεσιών; Έχει οικονομικό όφελος; Προσφέρει αυτή την εξοικονόμηση σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη και τους οποίους ο ιδιώτης διαφορετικά δε θα προστρέξει; Πού είναι το πρόβλημά σου, επομένως;»
Η θέση του για τους ηλικιωμένους
Ιδιάιτερα «αιρετική» η άποψη του όσον αφορά τους ηλικιωμένους, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ..τεμπέληδες!
Έτσι πρότεινε αντί να κάθονται (!) στα ΚΑΠΗ να αναλάβουν τη φύλαξη πάρκων ή να φτιάχουν μία φορά την εβδομάδα πίτες, γλυκά του κουταλιού, και να βγαίνουν να τα πωλούν.
«Για να νιώσουν όλοι χρήσιμοι, αντί να κλαίνε τη μοίρα τους και να αισθάνονται παραπεταμένοι. Αυτά τα πράγματα γίνονται σε όλο τον κόσμο».
ΠΗΓΗ: kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...