Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Λαϊκή οργή για τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής


Λαϊκή οργή για τα προνόμια των υπαλλήλων της ΒουλήςΕκατοντάδες αν όχι χιλιάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας έχουν κατακλύσει από χθες το μεσημέρι το τηλεφωνικό κένρο της Βουλής των Ελλήνων σύμφωνα με το iefimerida.gr. Οι πολίτες διαμαρτύρονται εντονώτατα για την απρόκλητη κοροϊδία καθώς κόβονται μεν από τους υπαλλήλους τα εξωφρενικά τους προνόμια, αλλά μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε πως καταργούνται ο 15ος και 16ος μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής που επί χρόνια καρπώνονταν αυτή την εξωφρενική παροχή, οι μοναδικοί σε όλη τη χώρα. Την ίδα ώρα όμως σε αντιστάθμισμα θεσμοθετήθηκε πριμ ενίσχυσης του κοινοβουλευτικού έργου χωρίς καν να ανακοινώνονται τα κριτήρια με βάση τα οποία κάποιος υπάλληλος θα το λαμβάνει. Ούτε δε και το ανώτατο ύψος του.
Κατά τα λοιπά, η δεύτερη ανακοίνωση ότι καταργούνται 300 θέσεις υπαλλήλων στη Βουλή δεν έχει καμία αξία αν δεν συνοδεύεται με τον εξωφρενικό αριθμό των προσλήψεων που έγιναν την τελευταία 15ετία καθώς και τους «πάτρωνες» του κάθε υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...