Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά, τι έχεις να πεις για το νέο οικονομικό Νταχάου που ετοιμάζει ο Βασιλιάς της Ασάφειας Παπαδήμος;






Τι έχεις να πεις τώρα Αντώνη Σαμαρά;
Τώρα που η ανάλγητη κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, αυτού του Bασιλιά της Aσάφειας,  ετοιμάζεται να πάρει νέα μέτρα εξαθλιώνοντας κι άλλο τους συμπολίτες σου;
Τι έχεις να πεις για την αποδοχή αυτής της γελοίας συγκυβέρνησης που, όπως όλα δείχνουν, θα σε παρασύρει στη κόλαση και σε νέα προσωπική εξορία;

Πρέπει να γνωρίζεις πως αν δεν πετύχεις την αυτοδυναμία- όποτε μας επιτρέψουν  την προσφυγή στις κάλπες-θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για διάσπαση του κόμματός σου η στη καλύτερη περίπτωση την επιστροφή του Καραμανλή, του Πουτινίστα.
Δεν ήταν έγκλημα, ήταν ολέθριο λάθος, να μην πιέσεις για προσφυγή στις κάλπες μέσα στο Δεκέμβριο.
Ήταν λάθος γιατί βλέπεις πως τραβεστί εκδότες και γκαλοπατζήδες της συμφοράς, ετοιμάζουν κεντρώα και διαγώνια σχήματα και άλλους περίεργους σχηματισμούς.
Ήταν λάθος που έστειλες εκείνη την επιστολή αντί ν ακούσεις τον Αλέξη Τσίπρα που σε πίεζε να αρνηθείς.
Τώρα λοιπόν που η χυδαία συγκυβέρνηση του Βασιλιά της Ασάφειας Παπαδήμου, ετοιμάζεται να ρίξει σε νέο οικονομικό Νταχάου τους συμπολίτες σου, με νέα μέτρα τι έχεις να πεις;
Τώρα που ετοιμάζεται να μονιμοποιήσει το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ-έμπνευσης Βενιζέλου;
Τι έχει να πει ο λαλίστατος Μιχελάκης;
Τι έχεις να πεις στη γυναίκα σου, την συμπαθή Γεωργία, η οποία όπως μαθαίνουμε ψωνίζει στη λαική  και αγοράζει ταπεινά κι όχι φιρμάτα ρούχα, για την κόλαση στην οποία μας οδηγείς κι εσύ στηρίζοντας την κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου.
Ακούγεται έντονα ότι κάποιοι σε «κρατάνε», κάποιοι λένε ότι σύχναζες κι εσύ στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ η ότι πήρες κρυφές χορηγίες για την δημιουργία της «Πολιτικής  Άνοιξης».
Απόδειξέ μας ότι έχουν άδικο όλοι αυτοί, απέσυρε την στήριξή σου στο τερατούργημα της συγκυβέρνησης  κι αν χρειασθεί διέγραψε όλους τους πολιτικούς κωλομπαράδες του κόμματός σου που ξερογλείφονται στη ποδιά του Παπαδήμου, του Βασιλιά της Ασάφειας, του Τραπεζίτη που μας οδηγεί στον όλεθρο.
Kάντο τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...