Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σοκ στο γαλλικό Survivor: Αυτοκτόνησε ο γιατρός μετά τον θάνατο παίκτη!


H αυτοκτονία του γιατρού πρώτων βοηθείων για την γαλλική εκδοχή του τηλεοπτικού reality show «Survivor», ανακοινώθηκε και επίσημα από τούς παραγωγούς της εκπομπής....


Ο αυτόχειρας ονόματι Τιερί Κόστα είχε αφήσει χειρόγραφο γράμμα εξηγώντας ότι η πίεση που δέχτηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ ήταν αβάσταχτη όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους έχασε την ζωή του. «Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες», σημείωσε ο 38χρονος στο γράμμα που είχε ως τελευταία επιθυμία αυτό να δημοσιευτεί. Όπως υποστήριζε ο ίδιος, κατά την διάρκεια των ιατρικών του καθηκόντων τηρούσε πάντα τον όρκο του Ιπποκράτη.



Ο παίκτης του παιχνιδιού, Ζεράλ Μπαμπίν, απεβίωσε από καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια την πρώτης μέρας των γυρισμάτων στη Καμπότζη για τη νέα σεζόν, στις 22 Μαρτίου. Παρόλο που οι τοπικές αρχές απέδωσαν τον θάνατο του 25χρονου σε φυσικά αίτια, τα γαλλικά ΜΜΕ άσκησαν βαρύτατη κριτική εις βάρος του γιατρού του «Survivor». Τα γυρίσματα της εκπομπής διακόπηκαν επ' αόριστον.



H εταιρία παραγωγής Αdventure Line Productions (ALP) που επιμελείται το show, κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης για τις αβάσιμες κατηγορίες και τόνισε την άψογη συνεργασία που είχε με τον γιατρό Τιερί Κόστα για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν, όπως και την ικανότητα και το ήθος του.



Δείτε τα βίντεο  εδώ και  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...