Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρωταθλήτρια του τριπλούν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Αγιος Κοσμάς


Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό στον Αγιο Κοσμά έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η τριπλουνίστρια Αθανασία Πέρρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη -και ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά- παρενόχλησε την πρωταθλήτρια του τριπλούν.

Η Αθανασία Πέρρα η οποία διαμένει σε ένα από τα δωμάτια της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου, υπέβαλε μήνυση και υποστήριξε πως ο αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται παρανόμως στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την παρενοχλούσε συστηματικά. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς άδεια παραμονής.

Κατά τη σύλληψη του, η αστυνομία βρήκε πάνω του κλειδιά από τους κλειστούς χώρους των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. Μάλιστα όπως κατήγγειλαν κι άλλοι αθλητές, ο συγκεκριμένος μετανάστης, είναι εκεί και κάνει τις δύσκολες δουλειές των άλλων υπαλλήλων,οι οποίοι για ανταμοιβή του δίνουν λίγα ευρώ...

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα, κέρδισε χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009 στην Πεσκάρα με ατομικό ρεκόρ 14 μέτρα και 71 εκατοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...