Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Aυτοί γνώριζαν και έβγαλαν τα λεφτά τους από την Λαϊκή - Υπήρχαν πελάτες του Ν.Αναστασιάδη;


Συνολικά 131 φυσικά και νομικά πρόσωπα γνώριζαν και άδειασαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμους μέσα σε 15 ημέρες στην Λαϊκή Τράπεζα της Κύπρου, εκτός από την οικογένεια του γαμπρού του προέδρου της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδη!
Οι συγκεκριμένες 132 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα φαίνεται ότι είχαν «εσωτερική» ενημέρωση για την επικείμενη εφάπαξ φορολόγηση των καταθέσεών τους στις κυπριακές
τράπεζες γι αυτό και όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που περιέχονται στις λίστες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, απέσυραν το σύνολο των καταθέσεών τους εκτός Κύπρου.
Κάποιες από αυτές λέγεται ότι ήταν πελάτες στο δικηγορικό γραφείο του προέδρου Ν.Aναστασιάδη, αλλά αυτό πρέπει να διερευνηθεί πριν πούμε με βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος της Κύπρου χρησιμοποίησε για ίδιον όφελος την πληροφόρηση που είχε.
Πέρα από το πολιτικό ζήτημα που εγείρεται για την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη (και του υπουργού Οικονομικών Μ.Σαρρή) *αυτοί που έβγαλαν τεράστια κεφάλαια εκτός Κύπρου είναι συγγενείς του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη, που τρεις ημέρες πριν την απόφαση για «κούρεμα» καταθέσεων μετέφερε σε βρετανική τράπεζα 21 εκατ. ευρώ) υπάρχουν και ποινικά ζητήματα που πλέιν πρέπει να διερευνηθούν!
Η πρώτη στήλη είναι ονομάτα εταιρειών και φυσικών προσώπων, στη δεύτερη καταγράφονται τα ποσά που αποσύρθηκαν, στην τρίτη στήλη αναφέρεται το υπόλοιπο στον λογαριασμό της Λαϊκής, στην τέταρτη το νόμισμα και στην πέμπτη και τελευταία στήλη αναφέρεται η ημερομηνία της μεταφοράς.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...