Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η μεγάλη απόφαση: Εάν ανανεωθεί αύριο η σκανδαλώδης σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ τινάσσονται στον αέρα οι Ιδιωτικοποιήσεις!


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πιο σημαντική Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ των τελευταίων χρόνων!

Εκεί όπου θα κριθεί εάν ανανεωθεί,  ή όχι, η σκανδαλώδης σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ 

Το παρασκήνιο είναι τρομερό, οι πιέσεις ασφυκτικές...

Για αυτό και ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κόβοντας στην πιο κρίσιμη συγκυρία τον ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ της Εγχώριας Διαπλοκής με τον πακτωλό του κρατικού χρήματος, που για περισσότερο από μια δεκαετία έρεε μόνο προς μια κατεύθυνση: Αυτή του Εθνικού Προμηθευτή...

Ο Lykavitos.gr, εδώ και αρκετούς μήνες έχει αναδείξει το θέμα και τις διαστάσεις της Διαπλοκής στον αμαρτωλό Οργανισμό του Περιστερίου και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ιδιωτικοποίησης του, που θα κλείσει μια και έξω την πόρτα και τις κάνουλες στις πάσης μορφής ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ της Μεταπολίτευσης, (κομματικές, μηντιακές και επιχειρηματικές)  που λεηλάτησαν το κρατικό χρήμα και οδήγησαν την χώρα στην πτώχευση.

Αυτή η σελίδα θα γυρίσει αύριο, εάν ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ η ανανέωση της σύμβασης.

Γιατί εάν υπογραφεί η σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ οι συνέπειες και σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ θα είναι ανυπολόγιστες, για την Κυβέρνηση Σαμαρά...

Δείτε τι γράφαμε πριν μερικά εικοσιτετράωρα για το θέμα. ΄Ένα κείμενο που αναπαράχθηκε μανιωδώς από εκατοντάδες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές του Διαδικτύου: :

"Δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι για το τι θα γίνει τελικά με το χαράτσι της ΔΕΗ, την κυβερνητική συνοχή ή τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό. Αφού όλα δείχνουν ανοιχτά…

Γι αυτό που είμαστε βέβαιοι είναι πως εάν γίνει το «λάθος» το επόμενο Σάββατο, κατά την διάρκεια της επαναληπτικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ, και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ συνεργήσει στην σκανδαλώδη απόφαση της διοίκησης του Λουρόπουλου  προχωρώντας στην ανανέωση της σύμβασης με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, θα τιναχθεί-χωρίς δεύτερη κουβέντα- στον αέρα το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Και αυτά τα γράφουμε γιατί κάποια «παπαγαλάκια» της εγχώριας διαπλοκής και της παρηκμασμένης μηντιακής βαρονίας , με στοχευμένα δημοσιεύματα επιχειρούν να εμφανίσουν περίπου ως «επιβεβλημένη» την σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Είναι βέβαιο πως μια τέτοια απόφαση θα μπλοκάρει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ προκαλώντας ΜΕΙΖΟΝ πολιτικό θέμα. 

Ενώ θα πρέπει να αναζητηθούν άμεσα, επιπλέον 700-800 εκατομμύρια ευρώ που έχει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ να εισπραχθούν μέσα από την πώληση του «αμαρτωλού» οργανισμού του Περιστερίου.

Όπως αντιλαμβάνεσθε με μια κοινωνία που βρίσκεται κυριολεκτικά στα κάγκελα, που δεν ΑΝΤΕΧΕΙ επιπλέον φόρους και χαράτσια, όποιος δημόσιος λειτουργός ή κρατικός μάνατζερ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να μην πράξει τα αυτονόητα, και τορπιλίσει την πιο σημαντική Ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης Σαμαρά, δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα. 

Αφού εκτός από τις όποιες Πολιτικές ευθύνες, θα υπάρξουν ασφαλώς και Ποινικές.

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…


Lykavitos"
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...