Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ''ΧΤΥΠΗΣΑΝ'' ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...


Να χορτάσουν την πείνα τους  ήθελαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο καταστήματα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και, εκτός από τα χρήματα που βρήκαν, άρπαξαν...
κυρίως είδη διατροφής αλλά και καλλυντικά!

Οι… «πεινασμένοι» κακοποιοί  διέρρηξαν πρώτα ένα οπωροπαντοπωλείο, αφού φρόντισαν να δράσουν στο σκοτάδι ξεβιδώνοντας την λάμπα που υπήρχε πάνω από την πόρτα. Παραβίασαν το λουκέτο που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης, άνοιξαν την πόρτα και άρπαξαν μεγάλες ποσότητες από αλλαντικά, τυριά και γιαούρτια, καθώς και σαμπουάν, αποσμητικά και απορρυπαντικά συνολικής αξίας 400 ευρώ!

Λίγα  λεπτά αργότερα, οι ίδιοι προφανώς  δράστες διέρρηξαν και μια  κοντινή πιτσαρία, αλλά δεν βρήκαν τρόφιμα για να κλέψουν και αρκέστηκαν σε ένα που μικρό χρηματικό ποσό βρήκαν στην ταμειακή μηχανή και σε ένα τσαντάκι κάτω από τον πάγκο του καταστήματος. Οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Πρωινή διάρρηξη έγινε σε ένα σπίτι στο Αγρίνιο, με τους δράστες να κάνουν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια και να φεύγουν αθέατοι με όσα χρήματα βρήκαν και δυο δαχτυλίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...