Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ...

Στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ ανατίθεται σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση του τεχνικού παρόχου του ΟΠΑΠ όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει το απόγευμα. Ωστόσο η απόφαση έχει προκαλέσει την αντίδραση ...
των υποψηφίων επενδυτών του ΟΠΑΠ οι οποίοι κάνουν λόγο για μεθοδευμένη απόφαση την οποία έχει ψηφίσει μόνο το 25-28% των μετόχων που ήταν στη Γενική Συνέλευση.
Συγκεκριμένα το ΤΑΙΠΕΔ επέλεξε τον ρόλο του “Πόντιου Πιλάτου” προκειμένου να μην αναλάβει την ευθύνη για την ανάθεση της σύμβασης.
Επικαλούμενο τυχόν εμπλοκές οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων κατέβηκε στην Γ.Σ. μόνο με ποσοστό 3,13% χωρίς να ψηφίσει το υπόλοιπο 30%. Έτσι οι υπόλοιποι μέτοχοι που ήταν παρόντες ψήφισαν υπέρ της ανάθεσης στη σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ.
Η απόφαση ελήφθη φυσικά από την πλειοψηφία των παρισταμένων μετόχων, πρόκειται ωστόσο για ένα μικρό ποσοστό των υπαρχόντων μετόχων. Οι αντιδράσεις πάντως των υποψηφίων επενδυτών του ΟΠΑΠ θα φανούν τις επόμενες ήμερες    
Πηγή : newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...