Τρίτη 2 Απριλίου 2013

FLOCAFE ΚΑΙ GOODY'S ΠΑΝΕ ΛΙΒΥΗ...

... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...
Σε νέα στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο Όμιλος Vivartia για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά της Λιβύης....
Ειδικότερα, ο Όμιλος Goody’s- Everest προχώρησε στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία λιβυκών συμφερόντων Tasty Franchise Ltd για την ανάπτυξη των αλυσίδων Goody’s και Flocafe στη Λιβύη. Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s και 10 καταστημάτων Flocafé σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ τα πρώτα καταστήματα και των δύο αλυσίδων αναμένεται να έχουν λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται να επισφραγίσει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εστίασης Goody’s- Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός, ανέφερε: "Ο Όμιλος εστίασης, μετά από τα νέα καταστήματα στις αγορές των Βαλκανίων και της Β. Ευρώπης, κάνει τώρα το πρώτο του βήμα και στην αναπτυσσόμενη αγορά της Β. Αφρικής. Η νέα συμφωνία με την Tasty Franchise Ltd για 20 νέα καταστήματα, προσθέτει άλλη μια χώρα στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, στοχεύοντας σε 7 εκατ. νέους καταναλωτές που θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...