Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος : «Ο βρώμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ

 




Επίθεση κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προαναγγέλοντας μάλιστα και προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Στο επίμαχο δημοσίευμα παρουσιάζεται ένας διάλογος που φέρεται να είχε ο κ. Καμμένος με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μειμαράκη. «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του τσίμπησε το... μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του απάντησε: «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια».

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει, κατόπιν αυτών: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους. Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο».

«Ο βρώμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην Δικαιοσύνη» έγραψε και στο λογαριασμό του στο Twitter o Πάνος Καμμένος.
Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...