Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Tην ώρα που ο λαός πεινάει και κρυώνει, η ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τα "σπάει" στα μπουζούκια και σε ξέφρενες νύχτες!


Ποιός λαός και ποιά πείνα; Ποιά άνεργη νεολαία και ποιά ...αγωνιστική διάθεση; σωθηκαμε, δε σωθήκαμε; Ε, τι θέτε τώρα; Να μη το γλεντίσουμε όσοι μπορούμε;

Την ώρα που 1,5 εκατομύριο άνεργοι ψάχνουν τρόπους να επιβιώσουν, τις ώρες που οι καταρρακωμένοι μισθωτοί και συνταξιούχοι ψάχνουν τρόπους όχι μόνο να βρούν να φάνε, αλλά και να ...ζεσταθούν, η ...δοξασμένη φοιτητική νεολαία της Ν.Δ., η ΔΑΠ/ΝΔΦΚ και μάλιστα οι της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ναι, ναί, αυτοί που ακόμη εξακολουθούν να προσκυνούν το ήdη βουλιαγμένο life-style και τη χαμένη χλιδή, δηλαδή τα πλουσιόπαιδα, οι "γόνοι" των κατοίκων των Βορείων και Ανατολικών προαστείων με τα βαριά πορτοφόλια τις χαμένες off-shore και τις καταθέσεις στο εξωτερικό), ξεσπαθώνει στα μπουζούκια στα πλαίσια της ...διατύπωσης μιας νέας πρότασης για την νεολαία την οποία υπέδειξε ο "πρωθυπουργός".

Παράγοντες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υποστήριξαν ότι η παρουσία των μελλοντικών γαλάζιων γιατρών στον εν λόγω χώρο είχε να κάνει καθαρά με την ...επιστημονική έρευνα και πιο συγκεκριμένα με την ...ανατομία της Κυπρίας αοιδού Ελευθερίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό,  τόνισε ότι «αυτή η πρόταση θα πρέπει να έχει κεντρικά στοιχεία την ανάπτυξη και την ευαισθησία, σε αντιπαράθεση, όπως είπε, με την πρόταση της άλλης πλευράς (δηλ. των σοσιαλιστών), αν αυτή υπάρξει».

Πράγματι εκείνο το βράδι στην Βουλιαγμένης 22, υπήρχε και ανάπτυξη - (έγινε μια τεράστια επένδυση σε σκατς, γαρίφαλα, πούρα, ξηροκάρπια κλπ) αλλά και ...μπόλικη ευαισθησία με την οποία οι νεολαίοι της ΔΑΠ περιέθαλψαν απλόχερα την αοιδό Ελευθερία Ελευθερίου που με τόλμη και θάρρος μας ...εκπροσώπησε στην τελευταία Γιουρο-βυζιόνε.

Το κόμμα της ΝΔ εκπροσωπήθηκε με κορυφαία στελέχη - πιο κορυφαία δεν γίνεται. 

Στιγμιότυπα (ντοκουμέντα) από το ξεσάλωμα των οποίων διαθέτει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” κι αν δεν διορίσουν την συντακτική ομάδα μας στην ΕΡΤ ώστε να μυηθούμε στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας στο πλευρό των Λιάτσου, Θωμόπουλου και Έλλης Στάη, θα τα αποκαλύψουμε όλα!

Πράγματι πρόκειται για έναν στυγνό εκβιασμό αλλά σας διαβεβαιούμε πως η αποκάλυψη των ντοκουμέντων θα προκαλούσε ακόμη και την μήνιν του ενόπλου συντρόφου Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς και του φίλου Γεωργίου Μουρούτη. 

Πως είναι δυνατόν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να βρίσκεται εκτός γραμμής και αντί να προσέρχεται μαζικά στους ναούς της διασκέδασης που λειτουργούν ο Μανώλης Μητσιάς και η Άννα Βίσση σπεύδουν να διασκεδάσουν στον μούφα γεροντοράπερ Βουρλιώτη, στον εγκάθετο του Καρατζαφέρη Πάνο Κιάμο και στην αοιδό Ελευθερία Ελευθερίου στο ταλέντο της οποίας υποκλινόμαστε-αστακεί.

Καλούμε τον Κεδίκογλου να μας διορίσει στην ΕΡΤ διαφορετικά θα σας κλείσουμε τα σπίτια.

Ένα μικρό δείγμα της καυτής εκείνης νύχτας δίνει εδώ ο σύντροφος Αστυάναξ, ο οποίος λόγων των προχωρημένων ιδεολογικών δεσμών με τον σαμαρικό χώρο απέφυγε να δημοσιεύσει τις φωτό με τα παντρεμένα ηγετικά στελέχη τα οποία τις μικρές ώρες της νυκτός είχαν προχωρήσει σε απανωτές ζυμώσεις και εκχυμώσεις με καλλιτέχνιδες του χώρου.

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...