Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

SOS οδηγός για να μην «ξεφύγετε» με τις θερμίδες







 










Δείτε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν τα παρακάτω μυστικά προκειμένου να μην αυξήσετε τις θερμίδες σας και να μην πάρετε βάρος.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ:
Τρώτε από άγχοςΤο τσιμπολόγημα μπορεί να σας αποσπά την προσοχή από τα προβλήματά σας, μόλις όμως το φαγητό τελειώσει, το άγχος παραμένει καθώς και οι επιπλέον θερμίδες! Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να «σκοτώσετε» το στρες τρώγοντας, χωρίς ουσιαστικά να πεινάτε, πάρτε ένα χαρτί και γράψτε αυτά που αισθάνεστε. Έπειτα προσπαθήστε να βρείτε λύση για το θέμα που σας «τρώει»,
αντί να αρχίσετε να τρώτε!

Καταναλώνετε σνακ ή γλυκά στο γραφείοΤο «απρόσεκτο» μασούλημα είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο τις ώρες εργασίας, καθώς ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δε συνειδητοποιείτε το πόσο μπορεί να φάτε. Καθαρίστε το γραφείο σας από κάθε είδους τρόφιμο, έχετε κοντά σας μόνο ένα μπουκάλι νερό και προγραμματίστε συγκεκριμένες ώρες που θα τρώτε, φυλάσσοντας το γεύμα σας στην κουζίνα κι όχι στα συρτάρια σας!

Οι γιορτές σας αποσυντονίζουν από τη διατροφή σαςΔε σας ενοχλούν οι γιορτές όσο τα γλυκά που φέρνει ο κάθε συνάδελφος στη δουλειά προκειμένου να κεράσει τους πάντες. Πρέπει, όμως, να μάθετε να ξεπερνάτε τον πειρασμό. Μια καλή στρατηγική είναι να σκεφτείτε πώς θα αισθάνεστε μισή ώρα μετά, αφού φάτε τελικά το εκλεράκι. Αν πιστεύετε ότι θα αισθάνεστε καλά, απολαύστε το! Αν όχι, δώστε τις ευχές σας και προσπεράστε το, νιώθοντας καλά με τον εαυτό σας!

«Λιγουρεύεστε» junk foodΑν μερικές ημέρες δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σας το τσίζμπεργκερ και το κλαμπ σάντουιτς του φαστ φουντ της γειτονιάς σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει την παρασπονδία, αλλά όχι πάνω από μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, μην παραγγείλετε το mega-burger, αλλά προτιμήστε το παιδικό που είναι μικρότερο και συνοδέψτε το με λαχανικά, αντί για πατάτες τηγανητές, προκειμένου να χορτάσετε και να μην πάρετε έξτρα θερμίδες.

Το μυστικό
Τα ποτά και αναψυκτικά με πρόσθετη ζάχαρη, όπως οι χυμοί του εμπορίου μπορεί να σaw «φορτώσουν» ακόμα και με 15 κιλά το χρόνο! Αν το νερό δεν ικανοποιεί την επιθυμία σας για να ξεδιψάσετε γευστικά, προσθέστε του μερικές σταγόνες 100% φυσικού χυμού.

ΠΗΓΗ: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...