Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η Τρέμη και οι Βαρδινογιάννης-Αλαφούζος που θα φαγωθούν πρώτοι από το Tέρας που δημιούργησαν...




 

Aκόμη ηχούν στ’ αυτιά μας οι χολερικές ατάκες της  Όλγας Τρέμη για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και η  μεθοδευμένη επίθεση του Mega εναντίον του πρώην πρωθυπουργού με την προκλητική προβολή περσόνων όπως η Μιλένα Αποστολάκη, η Σοφία Γιαννακά, ο Μίμης Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου  και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.
 Σε όλους αυτούς  η παρουσία του Παπανδρέου δεν τους επιτρέπει να ξεδιπλώσουν την ιδεολογική τους  πλατφόρμα και τη νέα πρόταση για το ΠΑΣΟΚ plus.

Όποιος μπορούσε να κάνει την πιο απαξιωτική δήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό είχε εξασφαλισμένη θέση στο δελτίο του καναλιού και στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα.
Φυσικά δεν συζητάμε για το διαρκές λιβάνισμα του Βενιζέλου, του εμπνευστή του χυδαίου χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Ας υποθέσουμε ότι ο Παπανδρέου ήταν ο πιο βρώμικος πρωθυπουργός  της μεταπολίτευσης, ο πιο χωμένος στα σκατά, ο πιο σκοτεινός και το πιο παραπλανητικό μουστάκι παγκοσμίως.
Ποιος  άλλος από τον λαό ήταν εκείνος που θα  αποφάσιζε την καρατόμησή του σε μια Δημοκρατία;
Ποιος είναι πάνω από τους πολίτες;
Ο Μπόμπολας; Ο Ψυχάρης; Ο Βαρδινογιάννης; Ο Αλαφούζος;

Όλοι αυτοί μαζί και ο ψωριάρης λαός χώρια.
Όλοι αυτοί μαζί -με τους Τρέμη, Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου και Παπαχελά να είναι τα πρώτα βιολιά τους, τα πιο χολερικά;
Όπως αποδείχθηκε όλοι αυτοί μαζί-μια χούφτα νοματαίοι-είναι πιο ισχυροί από τα εκατομμύρια μαλάκες –όπως θάλεγε και ο Πάγκαλος-που διαδήλωναν στο Σύνταγμα.
Πέτυχαν λοιπόν αυτοί να επιβάλλουν τον Λουκά Παπαδήμο, τον ντούρο, τον καθαρόαιμο ευρωπαιστή που γνωρίζει τα οικονομικά, τις αγορές, τις τράπεζες, τους ευρωπαικούς μηχανισμούς σαν την τσέπη του.
Άκουγες τους σχολιαστές του καναλιού να πλέκουν το εγκώμιο του Παπαδήμου και είχες την εντύπωση ότι σε κλάσματα δευτερολέπτου θα «τελειώσουν»!
Καθώς οι μέρες περνούν ο Λουκάς Παπαδήμος  κατεβάζει τη μάσκα που φορά και αποκαλύπτεται ο Κώστας Σημίτης, ο «αρχιερέας της διαπλοκής»!
Άνθρωποι του Σημίτη και της τότε διαπλοκής με τα γνωστά επιχειρηματικά συμφέροντα επανέρχονται στο προσκήνιο. Ακόμη και η περίφημη παράγγα του ποδοσφαίρου επιστρέφει δριμύτερη.  Η ίδια παράγγα στήνεται και στις επιχειρήσεις, στα δημόσια έργα, παντού.
Ρωτάμε λοιπόν τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, αν είναι ευχαριστημένος από το αντιδημοκρατικό τέρας-την κυβέρνηση Παπαδήμου- στη δημιουργία του οποίου συνέβαλλε και το κανάλι στο οποίο είναι μέτοχος.
Θυμίζουμε στον Βαρδή ότι ο Σημίτης αποκαλούσε την οικογένεια Βαρδινογιάννη «τεξανούς καουμπόηδες».
Ρωτάμε το ίδιο και τον Αλαφούζο, ο οποίος με το παραμύθιασμα του Παπαχελά για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, νομίζει ότι θα γίνει ο διάδοχος του Ροκφέλερ.
Aντί να πιέσετε για την προσφυγή στις κάλπες δημιουργήσατε ένα αντιδημοκρατικό τερατούργημα.
Είστε ευχαριστημένοι από έναν πρωθυπουργό που σέρνεται πίσω από τις επιλογές του Βενιζέλου, έναν πρωθυπουργό που έκανε μια κυβέρνηση 50 νοματαίων με τους οποίους για να συνομιλήσει χρειάζεται μια βδομάδα;
Είστε ευχαριστημένοι με έναν πρωθυπουργό που επιμένει να διατηρεί το χαράτσι της ΔΕΗ το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με τους ευρωπαικούς κανονισμούς;
Είστε ευχαριστημένοι κ.κ Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο από τα πήγαινε έλα των αποφάσεων για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, την εφεδρεία κλπ.
Είστε ευχαριστημένοι από τη παρουσία του ΛΑΟΣ στη κυβέρνηση που με τόση μαεστρία φιλοτεχνήσατε;
Καλούμε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη να πουλήσει άμεσα το ποσοστό του στο Mega το οποίο έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στον Μπόμπολα και στις μπίζνες του.
Όσο για το χαζοStar αυτό αποτελεί ντροπή για την οικογένειά του.
Καλά θα κάνουν να το κλείσουν αν δεν μπορούν να το μετατρέψουν σ ένα αυστηρά ειδησεογραφικό κανάλι-φυσικά όχι με την Πετρούλα του Μαλέλη…
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...