Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Οι Αγανακτισμένοι είναι φασίστες, κομμουνιστές και μ...ς!»

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΔΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τι είχε πει ο Θόδωρος Πάγκαλος για το κίνημα της πλατείας

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές δηλώσεις. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», το «οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες» και πολλά άλλα, ο Θόδωρος Πάγκαλος, σε παλιότερη συνέντευξή του σε γαλλικό κανάλι, τα «έχωσε» στους Αγανακτισμένους.

Το ποτάμι των «Αγανακτισμένων» πολιτών πλημμύριζε το καλοκαίρι τους δρόμους της Ελλάδας, τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά, ο κόσμος παρέμενε στις πλατείες για πολλές μέρες εκφράζοντας την αγανάκτησή του στους πολιτικούς και ο κ. Πάγκαλος την ίδια στιγμή έδινε... συνεντεύξεις.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Le Monde en Marche», του γαλλικού καναλιού France 5, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προέβη σε μερικές πολύ προκλητικές δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους «Αγανακτισμένους»  που κατέβαιναν στις πλατείες και διαδήλωσαν για τα ασφυκτικά μέτρα της κυβέρνησης και την μνημονιακή πολιτική ως «μείγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μ...ς».

Η εκπομπή ήταν σε ένα μεγάλο μέρος της αφιερωμένη στη χώρα μας και στην δεινή οικονομική της κατάσταση ενώ μεταξύ άλλων δόθηκε βήμα και σε απλούς πολίτες να διαμαρτυρηθούν και να μιλήσουν ο καθένας ξεχωριστά για το δικό του γολγοθά.

Αυτός όμως που σίγουρα έκανε αίσθηση ήταν η αφοπλιστική ειλικρίνεια με την οποία ο κ. Πάγκαλος «στόλισε» τους Αγανακτισμένους πολίτες που διαδήλωναν για τα αυτονόητα χαρακτηρίζοντάς τους ως μ...ς!
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...