Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Κατώτερη των περιστάσεων η ΑΕΚ















Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ να κερδίσει τον παρθενικό της βαθμό στην φετινή διοργάνωση του Europa League, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Άντερλεχτ με 2-1. Ο Ζιλε τα δύο γκολ των Βέλγων, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σιαλμάς.

Κατώτερη των περιστάσεων η ΑΕΚ για περισσότερο από μία ώρα αγώνα και μέχρι τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή ο Λεονάρντο.


Οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Ζιλέ στο 3ο λεπτό, σε μια ολιγωρία των αμυντικών του δικεφάλου οι οποίοι δεν κατάφεραν να σταματήσουν από αριστερά τον Κανού που σέντραρε ανενόχλητος για να βρει στο δεύτερο δοκάρι τον αμαρκάριστο συμπαίκτη του.

Η ελληνική ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει των ρυθμό των φιλοξενούμενων, ειδικά δε όταν αυτοί αποφάσιζαν να ανεβάσουν ταχύτητα, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σιαλμά να υποδέχεται όμορφα την μπάλα μετά από προσπάθεια του Μπερνς από δεξιά και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε νίκησε τον Προτό.

Οι Βέλγοι δεν πτοήθηκαν και λίγο αργότερα "χτύπησαν" και πάλι, εκ νέου με τον Ζιλέ, να νικά με κοντινή κεφαλιά τον Κωνσταντόπουλο μετά από σέντρα του Σουάρες.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Λεονάρντο στο 63', άλλαξε ριζικά την εικόνα των κιτρινόμαυρων οι οποίοι άρχισαν να μοιάζουν με ομάδα παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για ένα ακόμη γκολ. Καθαρά από ατυχία, ο Λεονάρντο δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο περιπτώσει με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα ως είχε.

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Βάργκας στο 63' με μυικό πρόβλημα.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της Άντερλεχτ σε ελληνικό έδαφος.

Δίχως βαθμό παρέμεινε η ελληνική ομάδα, η οποία έχει πλέον εκτός από την χειρότερη συγκομιδή και την χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Μπερνς, Κλωναρίδης, Σιαλμάς.

Άντερλεχτ: Προτό. Σαφάρι, Γιουχάτζ, Βασιλέφσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μάρετσεκ, κλιέσταν, Σουάρες, Κανού, Γιοβάνοβιτς.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...