Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Μισό εκατομμύριο ευρώ, για τον Καψή και τους συνεργάτες του

Μισό εκατομμύριο ευρώ, για τον Καψή και τους συνεργάτες του

«Λεφτά υπάρχουν» για την κυβέρνηση Σαμαρά και τους συνεργάτες της.


Τα ποσά των 225.625 ευρώ για το 2013 και 451.250 ευρώ από το 2014 και μετά, θα καταβάλλει ο Έλληνας φορολογούμενος στον υφυπουργό για την Νέα Κρατική Τηλεόραση, Παντελή Καψή και τη στελέχωση του γραφείου του, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα, για να συνδράμουν στο δύσκολο έργο του τον κ. Καψή, συνιστώνται δέκα θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και πέντε ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

Τελικά «λεφτά υπάρχουν» για την κυβέρνηση Σαμαρά και τους συνεργάτες της.

Διαβάστε το κείμενο των εργαζομένων της ΕΡΤ, στην ιστοσελίδα τους ertsocial:

Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ, στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου… …τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ” αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ” αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνη και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ Εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της… δεξιάς συγκυβέρνησης.
Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!


ΠΗΓΗ
RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...