Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

"ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ". ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΤΙ "ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ"


triantafilopoulos-vaxevanis
Πόλεμος χαρακωμάτων για μια ακόμα φορά αναμένεται μεταξύ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου-Κώστα Βαξεβάνη. Αιτία(ή αφορμή)το αποκαλυπτικό ρεπορταζ του Κ.Βαξεβάνη στο περιοδικό του με τίτλο "Ποιος σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια". Σε ένα από τα κομμάτια του ρεπορταζ ο διευθυντής του
αναφερόταν σε συνάντηση που φέρεται να είχε ο Τριανταφυλλόπουλος με πρώην συνεργάτες του δολοφονημένου δημοσιογράφου. Εκεί σε ανύποπτη στιγμή του αποδόθηκε η φράση:
"Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ: "ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ..."
Ο Τριανταφυλλόπουλος απάντησε μέσα από το site του:
" Μετά το ρεπορτάζ του ερευνητή της «μαϊμού» λίστας Λαγκάρντ κ. Βαξεβάνη για την υπόθεση Γκιόλια, θεωρώ ότι πρέπει να δημιουργηθεί κάποιο βραβείο για τη συμβολή συμπατριωτών μας στην μοντέρνα ελληνική μυθολογία. Προκειμένου να ενθαρρύνονται και να συνεχίζουν το συγγραφικό τους έργο ευφάνταστες μετριότητες. Ως σεναριογράφος κατά την ταπεινή μου άποψη μέτριος αλλά εξελίξιμος. Ως ρεπόρτερ άθλιος. Στη ζωή δεν μπορείς να είσαι σε όλα τέλειος... Η μικρή αυτή παρέμβασή μου ας εκληφθεί ως πράξη ηθικής στήριξης, λόγω της κραυγαλέας περιφρόνησης του ελληνικού τύπου, προς το συγγραφικό του πόνημα εν μέσω θερινής ραστώνης..."
ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ
triantafillopoulos-giolias
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αναφερθεί στο επίμαχο απόσπασμα:
"Διαβάζουμε με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία της έρευνας που έχει συλλέξει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Ετερόκλητη συλλογή από πηγές από Κύπρο και Ελλάδα και απόπειρα να συνδεθεί η δολοφονία του Γκιόλια με ομάδα επαγγελματιών πιστολάδων που καμία σχέση δεν είχαν με ιδεολογικές βάσεις ένοπλου αντάρτικου πόλης. Η Σέχτα Επαναστατών, κατά την έρευνα του περιοδικού του Βαξεβάνη, ηταν μια ευκαιρική ομάδα εκτέλεσης πληρωμένων συμβολαίων θανάτου με άδηλους σκοπούς ξακαθαρίσματος λογαριασμών που υπαγορεύτηκε ως "τρομοκρατική" από συγκεκριμένο μεγαλοδημοσιογράφο ο οποίος δεν κατονομάζεται.
Για την ολότητα της έρευνας θα κάνουμε σχόλια όταν ολοκληρώσουμε την πολυσέλιδη ανάγνωση.
Τρία πράγματα μας έχουν κάνει εντύπωση μέχρι τώρα:
-Η εμπλοκή ονόματος αξιωματικού από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που επίσης δεν κατονομάζεται αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό ποιος είναι,
-τα άρθρα του Μάκη Τριαντάφυλλόπουλου, 3 μέρες πριν από την δολοφονία που ομοιάζουν με την προκήρυξη της Σέχτας
-και μια φράση που αποδίδεται στον κ.Τριανταφυλλόπουλο για τον μακαρίτη τον Γκιόλια:
"Ήταν η μέρα που εργαζόμενοι της εκπομπής είχαν πάει στα γραφεία του zougla.gr στη Βαρυμπόμπη για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους και ο Τριανταφυλλόπουλος άνοιξε κουβέντα για τον Γκιόλια και τη φήμη για τους υπερφορτωμένους τραπεζικούς λογαριασμους του. "Το ψοφίμι...θα πάω να κατουρήσω στον τάφο του", λέει ο Τριανταφυλλόπουλος και οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της εκπομπής μένουν άναυδοι.
Πάντως και αυτό είναι σχόλιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος θα πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί σε όσα έχει γράψει το περιοδικό. Τα οποία είναι πολλά, βαριά και "χοντρά". Δεν ξέρουμε εαν το έχει αντιληφθεί αλλά "φωτογραφίζεται" ως ο άνθρωπος που ξέρει και πιθανόν έχει πράξει διάφορα για την υπόθεση που παραμένει σκοτεινή. Επίσης απαντήσεις χρωστούν
α)η αντιτρομοκρατική και β)ο αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που αν και δεν κατονομάζεται, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ γνωρίζει και ποιος είναι και τι συζητούσε με τον μακαρίτη τον Γκιόλια.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...