Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Στην Κουμουνδούρου είναι πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση δε θα αντέξει κι ετοιμάζουν ντου στη ΔΕΘ



tsipras
Στην διενέργεια πρόωρων εκλογών ποντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι νέα μέτρα ή πλειστηριασμοί σπιτιών δεν θα κρατήσουν την συγκυβέρνηση στην εξουσία.
Στην Κουμουνδούρου είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε ανάγλυφα και στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
που κάνει λόγο για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο Φθινόπωρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κάνει… ντου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και γι’ αυτόν τον λόγο καλεί τους φίλους και τα μέλη του σε αγωνιστική επαγρύπνηση . Στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι στην διάρκεια της ΔΕΘ το κόμμα τους θα παρουσιάσει την εναλλακτική πρόταση για την διακυβέρνηση της χώρας απέναντι στο μνημόνιο και καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και στις διαδηλώσεις των συνδικάτων που θα λάβουν χώρα την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά.
Το… αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα αφού ήδη ενημερώνει ότι είναι στο πλευρό των δημοσίων υπαλλήλων, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων στον χώρο της υγείας και των απολυμένων της ΕΡΤ. Ειδικά για την δημόσια ραδιοτηλεόραση ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απόσχει από τις εκπομπές του μεταβατικού σχήματος υποσχόμενος ότι θα αποκαταστήσει όσους απολύθηκαν με πραξικοπηματικό τρόπο…
Ως εκ τούτου στην φρασεολογία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «παίζει» πολύ το τελευταίο διάστημα η υπόσχεση για πολιτική ανατροπή της κυβέρνησης και συγκρότηση μιας άλλης κυβέρνησης της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...