Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νεοφιλελεύθερο... λάκκο ανοίγουν στον Σαμαρά


Οι κινήσεις στο παρασκήνιο για "ανασυγκρότηση" της κεντροδεξιάς, ήρθαν στο προσκήνιο από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απαντώντας στη θέση του Αλέξη Τσίπρα... ότι δεν συζητά για συνεργασία αν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αναιρέσει την υπογραφή του στο μνημόνιο, μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας κεντροδεξιόυ ευρωπαϊκού μετώπου.
Πολιτικοί παρατηρητές σχολιάζουν ότι η....
έμμεση πρόσκληση Σαμαρά απευθύνεται πρωτίστως στη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ορισμένοι συμπεριλαμβάνουν στους αποδέκτες και τον κ. Καρατζαφέρη και τον κ. Τζήμερο, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να την απορρίψει.
Στο περιθώριο αυτής της πρότασης ωστόσο κινούνται εξωθεσμικοί παράγοντες της ΝΔ που επιδιώκουν και την επάνοδο στελεχών που έχουν πορευτεί στη ζωή τους μόνο με το ευαγγέλιο του νεοφιλελευθερισμού. Όπως ο Σ. Μάνος, ο Α.Ανδριανόπουλος, η Μιράντα Ξαφά.
Βρήκαν εν ολίγοις ορισμένοι παπά και πάνε να θάψουν καμιά δεκαριά -και μαζί και το κόμμα τους. Εκτός αν πιστεύουν ότι οι πολίτες που γύρισαν την πλάτη στη Ν Δ για την συμμετοχή της στην κυβέρνηση του Παπαδήμου και γιατί υπέγραψε το 2ο μνημόνιο θα… επιστρέψουν μόλις μάθουν ότι επανέρχονται στις γραμμές της, ή ως σύμμαχοι, οι πιο ορκισμένοι φίλοι του μνημονίου!
Ή πολιτική αυτοκτονία του Σαμαρά προσδοκούν, ή πολιτικό φόνο ονειρεύονται, αλλιώς δεν εξηγείται.

http://www.kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...