Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ρ.Δούρου: Ποτέ δεν μιλήσαμε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου



 Βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εκτόξευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι ψεύδεται καθώς ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.

«Μην τα μπερδεύουμε. Εμείς από τον Μάρτη του 2010 λέμε για καταγγελία των όρων των δανειακών συμβάσεων. Δεν είμαστε ημίτρελοι να θεωρούμε ότι μια χώρα, που τη βγάλανε έξω από τις αγορές, δεν έχει την ανάγκη δανεισμού. Αντιθέτως, όταν λέγανε "λεφτά υπάρχουν" εμείς, τότε, σε κείνη την προεκλογική περίοδο λέγαμε προς τον κ. Παπανδρέου, θα δανειστείτε, προσέξτε όμως με τι όρους θα δανειστείτε. Όταν λοιπόν, λέμε καταγγελία του μνημονίου, λέμε καταγγελία των όρων με τους οποίους η χώρα προσέτρεξε να δανειστεί» είπε.

Για τη Δημοκρατική Αριστερά είπε: «Η έκπληξη ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μπορείς μέσα σε σαράντα ώρες, ούτε καν σαράντα οκτώ, να ακούς ότι στηρίζω μια κυβέρνηση της Αριστεράς με πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και την επόμενη μέρα, ν’ ακούς από τα ίδια χείλη ότι "πάμε τώρα όλοι μαζί" και μάλιστα με κόμματα, που δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που τα θεωρούσες άλλοθι, είχες ασκήσει δριμεία κριτική απέναντί τους» σχολίασε για την πρόταση Κουβέλη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...