Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Εισήγηση βόμβα εξετάζει ο Ευ.Βενιζέλος! - Θα ζητήσει από τον Γ.Παπανδρέου να ΜΗΝ είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές!


ΔΕΝ το έχει αποφασίσει ακόμα παρά το γεγονός ότι η απόφαση ριζικής ανανέωσης στις λίστες έχει ήδη ληφθεί
- Την είδηση είχε μεταδώσει νωρίτερα το Newsit
- “Δεν υποτιμάμε την προσφορά του Γ.Παπανδρέου αλλά και του ονόματός του στο κίνημα”, λένε χαρακτηριστικά...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου γνωρίζοντας τις προθέσεις του να κάνει την ανατροπή βγάζοντας εκτός της λίστας συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Εισηγήθηκαν στα ονόματα που θα μείνουν εκτός – όπως των κυρίων Ραγκούση, Γερουλάνου, Παπακωνσταντίνου, Ρέππα, Μωραϊτη, Μπεγλίτη, Παπαϊωάννου, Πεταλωτής κ.α να είναι και αυτό του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου!

Ο κ.Βενιζέλος, ακούει προσεκτικά τα όσα του εισηγούνται οι συνεργάτες του αλλά ΔΕΝ έχει αποφασίσει ακόμα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα. Δηλαδή να ζητηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό και γιό του Ανδρέα Παπανδρέου να ΜΗΝ είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Για να θεωρηθούν όμως οι αλλαγές σαρωτικές και να σημάνουν κάτι ουσιαστικό για το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει βρεθεί σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, πρέπει να είναι και ριζικές.

Αυτό που τονίζεται με έμφαση, είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προφανώς και αναγνωρίζει και την ιστορία και την προσφορά αλλά και τις θυσίες, ειδικά των τελευταίων 2 χρόνων από τον Γιώργο Παπανδρέου με γνώμονα όχι το πολιτικό του συμφέρον αλλά το συμφέρον της χώρας και μόνο.

Ίσως, λένε κάποιοι θα ήταν καλύτερο και για τους δυο προκειμένου να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος για να διευκολύνει και το κόμμα αλλά και τον Πρόεδρό του ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...