Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι δραπέτες των Τρικάλων "γάζωσαν" περιπολικό στην Ήπειρο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην περιοχή της Ηπείρου, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες τη νύχτα στην Άρτα, όταν άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο των αστυνομικών, «γάζωσαν» περιπολικό και διέφυγαν.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας,
άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί, ευτυχώς, κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.
Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους Αλβανούς που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων.
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.
Σημειώνεται ότι ο επαρχιακός δρόμος που ξεκινάει από την περιοχή της Φιλιππιάδας και περνάει από τα χωριά Λάκκας Σουλίου, ακολουθεί διαδρομή σε δύσβατη περιοχή, αλλά οδηγεί στην Παραμυθιά.
πηγή: koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...