Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Εγκαταλείπει τη ΝΔ ο Σαμαράς για την Νέα Ελλάδα. Σφαγή Αβραμό-Βορίδη για την ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής


Οπως σωστά παρατηρεί και ο Σπύρος Γκουτζάνης, στο Πρώτο Θέμα, οΑντώνης Σαμαράςετοιμάζεται για την Ελλάδα του 2021, παράλληλα με την δημιουργία νέου κόματος που κοπό έχει να αγκαλιάσει την κεντροδεξιά. Ο τίτλος του κόμματος θα είναι Νέα Ελλάδα και σ΄αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει και ο Γιάννης Στουρνάρας.
Μάχη θα γίνει τώρα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας καθώς με τίποτε ο πρώην πρωθυπουργός
Κώστας Καραμανλής δεν θα ήθελε την μετονομασία του κόμματος. Ετσι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στους Βορίδη και Αβραμόπουλο.
Χαρακτηριστική της σύγκρουσης ανάμεσα στους δύο επίδοξους διαδόχους του Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ είναι και η αρχηγική εμφάνιση του Βορίδη με βολές κατά του συγχωρεμένου Ανδρέα Παπανδρέου: Μια μέρα μετά την αδιαθεσία του Αντώνη Σαμαρά, που προκάλεσε ανησυχία στη ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης, επιτέθηκε στα γεμάτα στον Ανδρέα Παπανδρέουκλείνοντας το μάτι στο ακροδεξιό κοινό του κόμματος το οποίο επωάζουν περίτεχνα οι σκληροί τύπου Αθανασίου, Μιχελάκη, Κρανιδιώτη και κάποιοι ακόμη που κινούνται σε επικίνδυνες παρυφές.
«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», αμόλησε ο Μάκης το βλήμα του.
Η αρχηγική ατάκα του Βορίδη με φόντο τον αδύναμο Σαμαρά εκτός από τον πρωθυπουργό στόχευε τον Βενιζέλο αλλά και τον εσωκομματικό του αντίπαλο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κατηγορώντας τον Παπανδρέου προκαλούσε ακόμη περισσότερη οργή στους Παπανδρεικούς για την συνεργασία του Βενιζέλου με τον Σαμαρά, ενώ επιχειρούσε να εκδικηθεί τον Σαμαρά που τον άφησε χωρίς υπουργείο κατηγορώντας τον έμμεσα ότι συγκυβερνά με το κόμμα που ίδρυσε ο Παπανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με τον Βορίδη κατέστρεψε την Ελλάδα.
Γαμώ τα μπάχαλα...
kourdistoportokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...