Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο κράξιμο στη Λούκα Κατσέλη που διέφυγε από χωράφι σε χωράφι...
Η Λούκα Κατσέλη από χωρίον εις χωρίον γιατί η αλαζονεία της … εδώ πληρώνεται!!!
Οι αγρότες της Τριταίας έδειξαν ότι έχουν… τσαγανό!
Στην Αθήνα πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Κι έτσι ξεκίνησε τις περιοδείες της στην επαρχία. Η

Λούκα Κατσέλη εμφανίστηκε χθες στην Αχαΐα σε συγκέντρωση 20 νοματαίων(δεν μαζεύει παραπάνω) που της διοργάνωσαν οι «κολλητοί» της. Δεν υπολόγισε όμως τους αγρότες, τους οποίους προκλητικά αγνόησε και δεν συνομίλησε καν μαζί τους για τα προβλήματα του κλάδου τους, παρά την έκκλησή τους για διάλογο.
Και τα λάθη εδώ ...πληρώνονται!

Η πρώην Υπουργός (που κι αυτή ψήφισε το μνημόνιο, χωρίς να το διαβάσει) πηγαίνοντας χτες από την Τριταία σε άλλη «μεγαλειώδη» συγκέντρωση στο Αίγιο, δεν κατάφερε να περάσει το μπλόκο των αγροτών στο Διάσελο, που την ανάγκασαν να μεταβεί στο Αίγιο μέσω... Καπερναούμ.
Πέντε ώρες περιπλανιόταν μες τη νύχτα από χωράφι σε χωράφι, από δύσβατους αγροτικούς δρόμους -θυμίζοντας το «από χωρίον εις χωρίον»- και με συνοδεία αστυνομικών μέχρι να φτάσει στη λεωφόρο. Οι «δορυφόροι» και συνοδοί της, ο πρώην βουλευτής και...
πρώην Νομάρχης Αχαΐας Ευριπίδης Καφαντάρης, οι πρώην βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος αποδοκιμάστηκαν από τους συγκεντρωμένους αγρότες-διαδηλωτές, καθώς επιχείρησαν προκλητικά να σπάσουν το μπλόκο.
Κατά τα άλλα η κυρία σχημάτισε την Κοινωνική Συμφωνία χωρίς να είναι ικανή να κάνει διάλογο με τα κινήματα!

Της Μαριάννας Τσήπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...