Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Έπεσαν οι μάσκες… Ύμνοι των βαρώνων στον Στουρνάρα παρά την κωλοτούμπα.


20130203-210111.jpgΣτο πρόσωπο του Στουρνάρα βλέπουν τον ιδανικό συνεχιστή του καταστροφέα Σημίτη, με νέα πολιτική κίνηση ώστε να συνεχίσουν ατιμώρητοι το πλιάτσικο.
Ύμνοι πριν από λίγο σε “μεγάλο κανάλι” όπου πέρασαν στα ψιλά την κυβίσθηση του έντρομου

διορισμένου και αναπαρήγαγαν τα “τσιτάτα” για δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
Την ίδια στιγμή η χώρα διασύρεται για ακόμα μία φορά στην ΕΕ από τα κατορθώματα του σημιτισμού με τις αποκαλύψεις για την προπώληση του …FIR Αθηνών το 2001!
Είναι πλέον εμφανής ο διακαής πόθος αυτών που έφεραν και κράτησαν τον Σημίτη στην εξουσία. Οι διθύραμβοι στο πρόσωπο του Στουρνάρα, ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει την πορεία του με τις πιο μαύρες ημέρες της νεώτερης ιστορίας, με την απέλπιδα προσπάθεια
ενοχοποίησης της περιόδου Καραμανλή δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.
Έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον η αποσιώπηση από το ίδιο κανάλι, της ρουκέτας Κακλαμάνη που υπό ομαλές δημοκρατικές συνθήκες θα είχε βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.
Όταν εκλεγμένος βουλευτής κατηγορεί ευθέως διορισμένο υπουργό για χάλκευση μεγεθών και τα ΜΜ”Ε” το κρύβουν, δεν χρειάζεται να απορούμε για την ποιότητα της ενημέρωσης. Ούτε βεβαίως για την ποιότητα του πολιτικού μέλλοντος που μας επιφυλάσσουν.
Διάτρητοι πολιτικοί διογκώνονται βιαίως από διαπλοκή και συστήματα για να επιβληθούν ως “διοικητές” – υποχείρια συμφερόντων.
Εδώ η απάντηση του λαού θα πρέπει να είναι συντριπτική. Ήδη η εκλογή Σημίτη λίγο μετά τα Ίμια είναι ένα δυσβάσταχτο κρίμα που δεν σηκώνει καμμία δικαιολογία. Ειδικά εάν επαναληφθεί. 

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...