Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Daily Mail: Βαλίτσες για Λονδίνο ετοιμάζει ο Σαρκοζί, για να γλιτώσει κι αυτός την υψηλή φορολογία!


Η έρευνα που είχαν κάνει οι Γάλλοι αστυνομικοί στο σπίτι του Νικολά Σαρκοζί στα πλαίσια της εμπλοκής του στην υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης από την Λιλιάν Μπετανκούρ, έφερε στο φως τα μυστικά σχέδια που έκανε εδώ και καιρό για να την κοπανήσει από τη χώρα του και να εγκατασταθεί στο Λονδίνο, αναφέρουν σήμερα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ίδιο λόγο που έκανε το μεγιστάνα της Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό και τον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, να αποχαιρετήσουν την Γαλλία. Και ο Σαρκοζί, όπως και εκείνοι σχεδίαζε να φορομεταναστεύσει για να γλιτώσει από την φορολογική μέγγενη του Φρανσουά Ολάντ.

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, όπως η βρετανική Daily Mail, που ισχυρίζεται σήμερα ότι, ο 57χρονος Σαρκοζί έχει έναν ακόμη σοβαρό λόγο για να μεταναστεύσει. Έχει αυξήσει το κομπόδεμά του με ομιλίες για τις οποίες αμειβόταν με 176.000 ευρώ την ώρα και αυτή την περίοδο φέρεται να προσπαθεί να συγκεντρώσει επιπλέον χρήματα από επενδυτές για να δημιουργήσει στο City ένα private equity fund με κεφάλαια 1 δις λιρών Αγγλίας.

Αν η είδηση επιβεβαιωθεί, θα έχουμε σίγουρα εκρηκτικές εξελίξεις στο Παρίσι, γιατί άλλο είναι να την κάνει ένας πλούσιος ηθοποιός και ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και άλλο να προετοιμάζει την φορολογική απόδρασή του ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...