Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

O Αλέξης Τσίπρας ξεφτιλίζει Σκοπιανό δημοσιογράφο


Την αποκάλυψη την κάνει το Ταχάλια, για το οποίο ο νεομπασκίνας γκοτζαμάνης με την κοτσίδα αναρωτήθηκε “μπασκίνε ακροδεξιοί”.
 
Είδες Αλέξη άμα διαβάζεις taxalia; Δεν την πάτησες όπως η Ντόρα την οποία ξέσκισε ο Σκοπιανός πριν 4 χρόνια στο ίδιο ίδρυμα, ρωτώντας την κάθε πέντε λεπτά για τη “Μακεδονία” και τους “Μακεδόνες”.
Κάθε φορά που …
πηγαίνει κάποιος Έλληνας πολιτικός στις ΗΠΑ, κάποιοι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι του τα κάνουν “τσουρέκια” και θέλουν να τον στριμώξουν ρωτώντας ηλιθιότητες για “καταπιεσμένη Μακεδονική μειονότητα”.
Αυτή τη φορά ο Αλέξης, τους έτριψε την ερώτηση στη μούρη!
“Macedonia” έλεγε ο Σλάβος, “FYROM” έλεγε ο Αλέξης (κάτι που δεν τόλμησε να πεί η κ.Μπακογιάννη (εδώ το δικό της βίντεο από το brookings).
“Τι γίνεται με τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα”, ρωτάει ο στόκος. Ποιά “μακεδονική μειονότητα” λέει ο Αλέξης; “δεν υπάρχει τέτοια λέξη!”
(για την ακρίβεια, ο Σλάβος λέει “macedonians live in Greece”, κάποιος πετάγεται και λέει “skopians” και ο Τσίπρας απαντά “I’m not sure if they feel “Macedonians” -ε, δεν μπορούσε να πεί τίποτε παραπάνω)
Ο βλάκας επιμένει, κράζοντας συνέχεια “macedonians, macedonians, macedonians”, αλλά ο Αλέξης, ευγενικά τον ….γράφει στα παπάρια του!!!
Εύγε Αλέξη! (κι επειδή κάποιοι θα πουν γιατί είπε “i’m not sure”, ας σκεφτούν ότι είναι φιλοξενούμενος πολιτικός που δεν μπορεί κιόλας να μοιράζει χαστούκια και δεν τον βοηθάνε και τα Αγγλικά του).
Σε αντίθεση με κάτι τσίρκουλα τύπου Θεοδωρίδη και της δικιάς μας -τρείς λαλούν και δυό χορεύουν -Γαϊτάνη, απέδειξες ότι έχεις πολιτική στόφα και …guts (μια και είσαι στο Αμέρικα).
Προχώρα, διώξε τα σούργελα από το κόμμα με τις περίεργες ανθελληνικές εμμονές και ο δρόμος είναι ανοιχτός, για να γράψεις ιστορία.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...