Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ξέρετε σε ποιό μεγάλο εμπορικό κέντρο είναι μέτοχος η HSBC; Για την Ελλάδα μιλάμε…


Ναι, η τράπεζα που καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μία σειρά ατέλειωτων οικονομικών εγκλημάτων, η τράπεζα που “έφαγε” πρόστιμο – μαμούθ αλλά στην Ελλάδα συνεχίζει να κερδοσκοπεί ανεξέλεγκτα. Ναι, η τράπεζα της περιβόητης λίστας “Λαγκάρντ”, κάνει χρυσές μπίζνες στην Ελλάδα με τις προκλητικές πλάτες του κράτους.

Σε ποιό εμπορικό κέντρο είναι μέτοχος; Έλα που δεν καταλάβατε…:

The Mall Athens – Προφίλ
 Στο Μαρούσι, την καρδιά της Αττικής, δίπλά στο σταθμό “Νερατζιώτισσα”, στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.

Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται πλέον στη διάθεσή σας.

Με μελετημένο καταμερισμό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πρότυπες βοηθητικές υπηρεσίες, το The Mall Athens εξασφαλίζει την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του, ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει.

Το The Mall Athens αναπτύχθηκε από τη LAMDA Olympia Village – θυγατρική εταιρεία της LAMDA Development- και έρχεται να αλλάξει ριζικά τις καταναλωτικές συνήθειες του αθηναϊκού κοινού συνδυάζοντας περίπου 58.500 τ.μ. Διαθέσιμου Ενοικιάσιμου Χώρου (GLA) και 90.000 τ.μ. υπόγειων χώρων.

Κύριοι μέτοχοι του Τhe Mall Athens είναι η Lamda Development S.A.και η HSBC Property Investements Ltd. Τη διαχείριση του The Mall Athens έχει αναλάβει η ECE LAMDA Hellas, εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης εμπορικών κέντρων.

Το The Mall Athens συνδυάζει πραγματικά αμέτρητες απολαύσεις … Το ερώτημα είναι πόσες μπορείτε να συνδυάσετε εσείς!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...