Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Άθλια μεθόδευση για να παρακαμφθεί ο Πεπόνης

Άθλια μεθόδευση για να παρακαμφθεί ο Πεπόνης


Tη Δευτέρα προωθείται στη Βουλή τροπολογία ντροπής, με πρόσχημα την κάθαρση! Πλήρης επιβεβαίωση του “Newsbomb.gr” για το ραντεβού της διαπλοκής

Για άλλη μία φορά οι εξελίξεις μας επιβεβαίωσαν. Το σύστημα της διαπλοκής που λυμαίνεται την χώρα, ενοχλημένο από την δράση των οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, θα προσπαθήσει (και πάλι) να τους παρακάμψει για να μπορεί να φυγαδεύσει τους ισχυρούς επίορκους.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μεθόδευση θα επιχειρηθεί την Δευτέρα στη Βουλή με την έναρξη συζήτησης επί της προτάσεως για να συσταθεί «επιτροπή κατά της διαφθοράς». Ο σκοπός, ταυτόσημος με την προηγούμενη μεθόδευση, ακύρωσης των ηρωϊκών εισαγγελέων μέσω «αναβάθμισης».

Την προηγούμενη φορά ήταν η έρευνα για τα CDS και η υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Τώρα, προφανέστατα η υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης. Το όνομα του υπουργού δεν έχει ακουστεί σε δείπνα διαπλοκής, όπως λ.χ. τα ονόματα άλλων «λειτουργών» που εποφθαλμιούν μάλιστα και τη θέση προϊσταμένης τέτοιας επιτροπής!

Όπως λένε οι πηγές μας, «όχι φυσικά για να υπηρετήσουν το δίκαιο». Και προσθέτουν: «Πώς άλλωστε θα μπορούσαν να ελέγξουν μεγαλοεπιχειρηματίες – τραπεζίτες, όταν την ίδια στιγμή τρώνε με τα σκοτεινά πρωτοπαλίκαρα τους;».

Οι πρώτες πληροφορίες γι’ αυτήν την ιστορία έφθασαν στο “Newsbomb.gr” αργά το βράδυ της Παρασκευής. Το Σάββατο έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα τηλεφωνήματα από τα οποία όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές πληροφορίες αλλά μάθαμε κι άλλα ενδιαφέροντα.

Δείπνος πίσω από το Ωνάσειο

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2012 άρχισαν να καταφθάνουν έξω από ψαροταβέρνα πίσω από το Ωνάσειο οι συνδαιτυμόνες ενός δείπνου που είχε σαν κύριο μενού τους εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη. Η πηγή μας είπε ότι «από τις εννιάμισι και μετά άρχισαν να καταφθάνουν τα made in Germany ταπεινά ΙΧ, έως λίγο μετά τα μεσάνυκτα».

Τα περισσότερα πρόσωπα που πήγαν στην ταβέρνα ήταν αναγνωρίσιμα από τον κόσμο ενώ «η κυρία με τη χαρακτηριστική φωνή» φάνηκε από τον τρόπο που μιλούσε πως γνώριζε διάφορα σχετικά με το χώρο της Δικαιοσύνης.

Να θυμίσουμε ότι στην παρέα υπήρξαν πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι, προβεβλημένα στελέχη ομίλων που συνεταιρίστηκαν με τουρκικές κοινοπραξίες για να αλώσουν φιλέτα του Δημοσίου μόλις αρχίσει το ΤΑΙΠΕΔ να τα ξεπουλάει όσο – όσο, αλλά και κάποια πρόσωπα με ιστορικό σε ευαίσθητες υπηρεσίες.

Τι τους απασχολεί

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr”, η έρευνα και η επιμονή των εισαγγελέων προκαλεί δυσφορία σε κάποια από τα πρόσωπα της παρέας ενώ φοβούνται να μην αρχίσουν οι αποκαλύψεις για γεγονότα που συνέβησαν όταν ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Ανάπτυξης.

Αρκούν αυτά προς το παρόν, έως ότου δούμε τι θα γίνει στη Βουλή και ποιοι θα εκτεθούν με τους λόγους, τις προτάσεις και τη στάση τους…

  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...