Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πυρηνική βόμβα Καμμένου!

Σε νέα αποκάλυψη – βόμβα προχώρησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος δημοσιοποιώντας  ένα έγγραφο– «φωτιά» μέσω του twitter.
Πυρηνική βόμβα Καμμένου!
Οπως εξηγεί ο κ. Καμμένος, στο έγγραφο φαίνεται πως ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου κ. Γριβέας πήρε ένα τεράστιο δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ακριβώς πριν
πτωχεύσει.
kam
Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. -και παραθέτει το newsbomb.gr- αναφέρεται δύο φορές η εταιρεία του κ. Γριβέα, c and c international, με συνολικά ποσά ύψους 18 εκατ. ευρώ. Εφόσον η καταγγελία αυτή ισχύει, τότε πρόκειται για ένα ακόμα τεράστιο σκάνδαλο στην πολιτική ζωή του τόπου, αφού δύο ημέρες πριν οι μικρομέτοχοι του ΤΤ σε εξώδικη δήλωση τους, αποκάλυψαν δύο ελβετικές εταιρείες που φέρονται να έχουν διαχειριστή συγγενικό πρόσωπο - μέλος ΔΣ της εταιρείας που φέρεται να πήρε το δάνειο.
Το πιο απίστευτο, όμως, είναι ότι αυτές οι δύο ελβετικές εταιρείες φαίνεται να έχουν έδρα στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με την ελβετική εταιρεία που μόλις σήμερα παραδέχτηκε ο Ανδρίκος Παπανδρέου -στη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής του κατά του Πάνου Καμμένου- ότι είναι δική του!
Μετά τις καταγγελίες αυτές, φαντάζει επιβεβλημένη μία ακόμα αυτεπάγγελτη παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων για να ελέγξουν αν ευσταθούν.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...