Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τι κρύβει το φλέρτ Τσίπρα με την Αμερικανική ελίτ!


Στις ΗΠΑ θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ έως στις 27 Ιανουαρίου ο Αλέξης Τσίπραs.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που συνοδεύεται από τον Γεώργιο Σταθάκη τον Γιάννη Μηλιό και την Ρένα Δούρου θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ινστιτούτου Brookings .
Οι κύριοι Σταθάκης και Μηλιόs καθώς και η κυρία Δούρου θα απευθυνθούν στο ακαδημαϊκό
ακροατήριο του φημισμένου πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης .
Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν σε μια «επιχείρηση γοητείας» να πείσουν την Αμερικανική ελίτ και τη γραφειοκρατία της Ουάσινγκτον ότι ο τρόπος που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για την επίλυση τηs κρίσηs στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι κοντά στις Αμερικανικές θέσεις και απέναντι στην Γερμανική συνταγή .
Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού θέλει ακόμα να διασκεδάσει την κυρίαρχη αντίληψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα Αμερικανικά κέντρα λήψης αποφάσεων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μια ακροαριστερή οργάνωση .
Ο Αλέξης Τσιπρας θέλει να καθησυχάσει τον Αμερικανικό παράγοντα και να πείσει ότι δεν συνδέεται με τμήματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και την πολιτική βίας .
Φαίνεται πάντως ότι εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται τα πρώτα βήματα αποκατάστασης των σχέσεων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αμερικανική πλευρά και θεωρείται πιθανό ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον βοηθό Υφυπουργό εξωτερικών αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές υποθέσεις , Ερικ Ρούμπιν .
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...