Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλυψη: Και άλλη γνωστή δικαστικός στο γεύμα στελεχών του ομίλου Λάτση

Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως για το δείπνο του πρώην υποδιοικητή της ΕΥΠ και τώρα υπεύθυνου διαχείρισης κρίσεων στον όμιλο Λάτση Φώτη Παπαγεωργίου με γνωστούς παράγοντες απ’ το χώρο της Δικαιοσύνης και των Μέσων Ενημέρωσης. (Δες εδώ) 

Είχαμε αποκαλύψει  ότι στην παρασυναγωγή παρίστατο και η εισαγγελέας κυρία Ράικου μαζί με τους γνωστούς δημοσιογράφους ...Παπαχελά, Τέλογλου, Θεοδωράκη και τον διευθυντή επικοινωνίας του ομίλου Λάτση κύριο Καλλίτση.

Ο Lykavitos.gr έθεσε επιτακτικά το ερώτημα πως είναι δυνατόν η κυρία Ράικου να εκτίθεται συμμετέχοντας σε δείπνο που συμμετέχουν δύο στελέχη του ομίλου Λάτση.

Όταν βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για μίζες εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να δόθηκαν απ’ τον κ. Χρόνη στον Ακη Τσοχατζόπουλο για να γίνει η συγχώνευση της προβληματικής τότε PETROLA με το μεγαθήριο των ΕΛΠΕ.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι στην παρέα με τους λομπίστες βρισκόταν και μια άλλη κυρία την οποία ο συνεργάτης μας δεν είχε αναγνωρίσει.

Απ’ ότι φαίνεται στη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας πρόκειται πάλι για δικαστικό λειτουργό που χειρίζεται κρίσιμες αποφάσεις.

Μήπως θα πρέπει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να παρέμβει πριν το ζήτημα πάρει διαστάσεις;



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...