Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Διευθυντής τράπεζας υπεξαίρεσε 1.118.000 ευρώ από λογαριασμούς πελατών!


  • 490
     


Euro4 250x180 Διευθυντής τράπεζας υπεξαίρεσε 1.118.000 ευρώ από λογαριασμούς πελατών!Για υπεξαίρεση ποσού 1.118.000 ευρώ θα δικασθεί πρώην διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας. Ο ίδιος έχει ομολογήσει τη «βουτιά» στο ταμείο της τράπεζας που διεύθυνε και δικαιολογήθηκε ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή διότι ήταν «εγκλωβισμένος» στο Χρηματιστήριο και χρωστούσε μεγάλα ποσά.
Η δίκη γίνεται σε δεύτερο βαθμό, ενώ πρωτοδίκως ο κατηγορούμενος καταδικάσθηκε σε ποινή
φυλάκισης 6 ετών, αλλά δεν πήγε φυλακή γιατί το δικαστήριο αποφάσισε να έχει η έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα, λόγω προτέρου εντίμου βίου.
Στη δίκη ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορούμενου χωρίς ελαφρυντικά και ποινή κάθειρξης 6 ετών για κάθε πράξη, οπότε θα κατέληγε στη φυλακή.
Η αποκάλυψη της υπεξαίρεσης του 1.118.000 έγινε από μια λεπτομέρεια κατά την ανάληψη του μισθού του. Όμως υπήρχαν σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία σε φάκελο που κρατούσε γυναίκα υπάλληλος της τράπεζας. Ο φάκελος παραδόθηκε σε επιθεωρητές που ερεύνησαν την υπόθεση. Ο φάκελος περιείχε πλαστά παραστατικά στοιχεία πελατών της τράπεζας, με τα οποία γίνονταν οι αναλήψεις.
Ένα περίεργο στοιχείο που δεν έχει απαντηθεί, είναι ότι μέσα στο φάκελο υπήρχε ιδιόχειρο σημείωμα του κατηγορούμενου, με το οποίο ομολογούσε τις παράνομες πράξεις του!
Πηγή: rodosalarm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...