Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Δάνειο-μαμούθ 98 εκατομμυρίων ευρώ πήρε το MEGA! Μαντέψτε ποιός πληρώνει…


Στη σύναψη μεγάλου μακροπρόθεσμου δανείου από κοινοπραξία τραπεζών της οποίας ηγείται η Εθνική Τράπεζα προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Αξίας, η «Τηλέτυπος». Φανταστρουμφικό!

Η κρατική τράπεζα του κυρίου Ζανιά, του κυρίου Μάκα, του κυρίου Τουρκολιά κλπ, βλέπει μπροστά, αναγνωρίζοντας την προοπτική του Mega που τώρα με την ανάπτυξη της οικονομίας θα τρέχουν ακόμα και οι τυροπιτάδες να διαφημιστούν στον Λιάγκα. Ως γνωστόν, το εμπορικό τμήμα του Mega, σαρώνει στην διαφήμιση με πολυδιάστατη συμμετοχή όλων των κλάδων. Των τραπεζών και του ΟΤΕ δηλαδή, άντε και λίγο Βοδαφον με σήμα σταγόνα αίμα (όχι του Τσαλικίδη προφανώς).

Έτσι, η κοινοπραξία τραπεζιτών εξασφαλίζει ότι θα πάρει πίσω τα δάνεια που δίνει στον αναπτυσσόμενο κλάδο της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, αφού και να μην μπορεσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει, θα βρεθούν πάλι οι πρόθυμοι παπανδρέηδες για να σβουρίξουν ένα μνημόνιο και να πληρώσει τα τραπεζικά σπασμένα ο μαλ.. εεεε.. ο κυρίαρχος λαός.

Άντε και του χρόνου. Τι ήθελες τυροπιτά; Πλαφόν πεντοχίλιαρο για αγορά ζύμης; Βάλε δυο βίλες για προσημείωση και βλέπουμε.

 

olympia.gr

 


2 σχόλια:

  1. Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"

    "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
    ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
    Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
    Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

    Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
    Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
    Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
    Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων.
    Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως ! Προσπαθεί να θάψει την αλήθεια και να βοηθήσει πάλι τους προστάτες του, τα αφεντικά του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Ρίχνει ..άγκυρες και παλαμάρια ο Σαμαράς! Βλέπει ότι ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει και η ΦΥΛΑΚΗ ! θα τον περιμένει. Αυτός δεν είναι που πούλησε την Ελλάδα επανειλημμένα;
    Αυτός δεν είναι που μας οδήγησε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ;
    Αυτός δεν είναι που ΤΙΝΑΞΕ την οικονομία στον αέρα;
    Αυτός δεν είναι που διέλυσε τα πάντα υποσχόμενος παραδείσους σε 18 μήνες ;
    Αυτός δεν είναι που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ομολογήσει το πραγματικό έλλειμμα;
    Αυτός δεν είναι ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;
    Αυτός δεν είναι που μαζί με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ διπλασίασαν το ΧΡΕΟΣ;
    Αυτός δεν είναι που λιποτάχτησε το 2009 μαζί με τον Καραμανλή;
    Αυτός δεν είναι που ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ στη Βουλή;
    Αυτός δεν είναι που τώρα ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ;
    Αυτός δεν είναι ο..φίλος του Βαγγέλη;
    Αυτός δεν είναι Ο φίλος του ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΣ..ΜΕΡΓΚΕΛ και Σ.Ι.Α;
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;
    Αυτές οι πράξεις δεν αποτελούν ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...