Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Αποστομωτική απάντηση στον Κάμερον:"Άρχισε τις απελάσεις από την Καρυάτιδα"Αποστομωτική απάντηση στον Κάμερον:"Άρχισε τις απελάσεις από την Καρυάτιδα"

Αποστομωτικότατη ήταν η απάντηση των social media στις προκλητικές δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με τις οποίες «αν πτωχεύσει η Ελλάδα θα κλείσουν τα σύνορα για τους Έλληνες».
Ο κ. Κάμερον υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει ό, τι χρειάζεται για να εμποδίσει την είσοδο στην Βρετανία Ελλήνων και άλλων ευρωπαίων πολιτών υπό εξαιρετικές συνθήκες οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την κρίση χρέους.
Στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρεται ότι αν είναι να ξεκινήσει τις απελάσεις ο κ. Κάμερον να αρχίσει από την ελληνική… Καρυάτιδα!
«The British Prime Minister wants to start deporting Greek citizens and close England' s borders to Greeks. Perhaps he should begin his deporting with her», αναφέρει συγκεκριμένα.
«Ο Βρετανός πρωθυπουργός θέλει να αρχίσει να απελαύνει τους Έλληνες πολίτες και να κλείσει τα σύνορα της Αγγλίας για τους Έλληνες. Ίσως θα έπρεπε να αρχίσει την απέλαση με αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...