Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Καμμένος: Είστε συγκυβέρνηση της συγκάλυψης


  • 4
      Καμμένος: Είστε συγκυβέρνηση της συγκάλυψης
Για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ως την «τέταρτη κυβέρνηση του Σημίτη» αλλά και ως «συγκυβέρνηση της συγκάλυψης» η οποία έγινε για να σβήσουν όλα τα σκάνδαλα.

Και διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν σχημάτισαν κυβέρνηση στις 6 Μαΐου αλλά περίμεναν τις επόμενες εκλογές. Σε αυτό το σημείο, όπως είπε, «το μόνο που άλλαξε είναι ότι νομίζουν πως παραγράφονται τα αδικήματα που οδήγησαν εδώ τη χώρα».
Στη συνέχεια, έκανε λόγο για διάλυση της αστυνομίας, δημόσιες σπατάλες και ρουσφέτια.
Ακόμα χαρακτήρισε «στημένες» τις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποίησεις και προειδοποίησε ότι η παρούσα κυβέρνηση θα φέρει «τρίτο μνημόνιο και νέο PSI».
Η τρόικα φαίνεται να είναι πιο ευχάριστος συνομιλητής από τον ελληνικό λαό, πρόσθεσε ενώ αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ειπε ότι έγινε για να μην τιμωρηθεί κανείς και να σβήσουν τα σκάνδαλα.
Στη συνέχεια, έκανε λόγο για αποτυχία της Ευρώπης, εξαθλίωση των Ελλήνων, διάλυση της αστυνομίας, δημόσιες σπατάλες και ρουσφέτια.
Παραλληλα, μίλησε για στημένες ιδιωτικοποιήσεις ενώ ζήτησε την ενημέρωση της Βουλής για την σύμβαση με τον EFSF και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν υπογραφές.
«Παίρνουν το πενηντάρικο από την γερόντισσα για να το δώσουν στους τραπεζίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει το Μνημόνιο 3.
Τέλος ζήτησε την κατάργηση του νόμου Ραγκούση και τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...