Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Πόρτα» στον Βενιζέλο από Λοβέρδο-Διαμαντοπούλου

  • 251
     



 «Πόρτα» στον Βενιζέλο από Λοβέρδου Διαμαντοπούλου
 
Αρνητική απάντηση εισέπραξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο στην πρόσκλησή του να συμμετέχουν στην πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Τα προαναφερθέντα κορυφαία στελέχη όπως αναφέρει το real.gr φαίνεται πως επιλέγουν το δρόμο της… σιωπής για το
επόμενο διάστημα ενώ προβληματισμένος εμφανίζεται και ο Δημήτρης Ρέππας. Ενοχλημένο χαρακτηρίζουν πηγές και τον Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος έχει συναντήσεις με κορυφαία στελέχη και εξετάζει διάφορες λύσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενοχλημένη με την ηγεσία του κόμματος είναι και η… εκπρόσωπός του, Φώφη Γεννηματά.
Σήμερα, πάντως, ο Ευαγ. Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει τη σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ αλλά και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, στην οποία πληροφορίες φέρουν επικεφαλής τον διαφαινόμενο νέο ισχυρό άνδρα της Ιπποκράτους Πάρι Κουκουλόπουλο. Στην Πολιτική Γραμματεία αναμένεται επίσης να συμμετάσχουν νέα πρόσωπα αλλά και εξωκομματικές προσωπικότητες.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στις 10:00, ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει τη δική του «σκιώδη κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...