Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!Κατατέθηκε η μήνυση κατά της Κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου και των συνυπευθύνων για την τραγική κατάσταση που σήμερα ευρίσκεται η χώρας μας.

Η Κυρία Κρητικοπούλου παρουσία δεκάδων υποστηρικτών της μήνυσης και του Πρώην Εισαγγελέα Σακκά κατέθεσαν τον φάκελο των 200περίπου σελίδων που περιγράφουν όλη την διαδικασία και τους τρόπους όπου εντέχνως οι υπαίτιοι , επιχειρούν ακόμα και σήμερα να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος πιστοί στις υποταγές των Τραπεζικών επιχειρήσεων.


283 +1 οι υπογράφοντες την Μήνυση .

Παρά τις μερικές αντιδράσεις η μήνυση τελικά παρελήφθη ενω δεν έλειψαν τα σχόλια “τόσος κόσμος Ιούλη μήνα να τρέχετε δεν είναι σωστό” απο τους καλοθελητές υπαλλήλους του συστήματος !!
Σύμφωνα με το πρακτικό κομάτι τώρα και με δήλωση του Κου Σακκά ακόμα και με την γνώση ότι υπαρχει μήνυση μπορούν 30 βουλευτές της εν ενεργεία βουλής να ζητήσουν να γίνη εισαγγελική έρευνα. Ας δούμε λοιπόν για άλλη μια φορά ποιοί είναι οι βουλευτές που επιτέλους θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το λαικό αίσθημα απο τους 300 της Βουλής και δεν
θα σιωπήσουν τώρα που έχουν την νομή της εξουσίας. Εμείς περιμένουμε.

Βέβαια σύμφωνα με τον Κο Σακκά δεν τίθεται θέμα παραγραφής της εσχάτης προδοσίας που έχουν υπογράψει με τα μνημόνια ,τα μεσοπρόθεσμα κ.α.
δεν παραγραφονται τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας.l
Θα ακολουθήσει και συμπληρωματική μήνυση λόγω της συνεχιζόμεης συνεχούς παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνταγματικών εκτροπών ,που ακόμα και σήμερα ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ πραγματοποιούν .

Ενδεικτικό της κατάστασης γαι την οποία κανέις δεν είναι υπόλογος και κανείς δεν “ενδιαφέρεται ‘ είναι οι καθημερινές “αυτοκτονίες” συμπολιτών μας , και βέβαια έχουν φτάσει στο σημειο να έχουμε εβδομαδιαίως στην Αττική μόνο 400 πλειστηριασμούς .
Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει τον Σεπτέμβριο

Ας ελπίσουμε να σταθούν στο ύψος τους οι Ελληνες της Βουλής.
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...