Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Αιμίλιου Λιάτσου για το "κόψιμο" της πρωινής εκπομπής του Αρβανίτη στη ΝΕΤ

 
Κόψανε την ''Πρωινή Ενημέρωση'' της ΝΕΤ από AceVideos

Σάλο έχει προκαλέσει το κόψιμο της εκπομπής της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση», με αφορμή το σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και την κόντρα του με την εφημερίδα «Guardian» για τους βασανισμούς πολιτών από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Ο κ. Δένδιας είχε διαψεύσει πως έγιναν βασανισμοί και δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στην «Guardian»
αλλά οι ιατροδικαστές απεφάνθησαν πως έγιναν βασανισμοί και μάλλον τώρα δεν θα κάνει μήνυση στην «Guardian» γιατί θα είναι απασχολημένος με το να κουκουλώσει τους βασανιστές αστυνομικούς.
Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως δεν υπάρχει θέμα λογοκρισίας και πως η εκπομπή δεν κόπηκε εξαιτίας των σχολίων του Κώστα Αρβανίτη για τον Νίκο Δένδια.
Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Λιάτσος αναφέρει: «Η ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και δεν θα προέβαινε ποτέ στη διακοπή μιας εκπομπής εξαιτίας των απόψεων ενός δημοσιογράφου. Η εκπομπή του κ. Αρβανίτη κόπηκε εξαιτίας του επωνύμου του. Δεν είναι δυνατόν να ενημερώνει τους Έλληνες ένας Αρβανίτης.»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...