Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ανάγκασαν τον Γιώργο να φύγει από εστιατόριο του Βερολίνου


Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο, έπειτα από επίσκεψή του στη γερμανική πρωτεύουσα, όπου ήταν καλεσμένος για να δώσει μία διάλεξη.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της γερμανικής πόλης με φίλους του, αλλά η παρουσία του έγινε αντιληπτή από ’Ελληνες που ήταν έτοιμοι να παρακολουθήσουν συναυλία ελληνικού συγκροτήματος σε διπλανό κτήριο. 

Με το που είδε η ομάδα των Ελλήνων φοιτητών που ακριβώς καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται και άρχισαν να φωνάζουν, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του και προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.

«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες στο εστιατόριο, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους. «Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. 

Ο κ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος και χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό. 

Πηγή: pheme.gr
Πηγή βίντεο: diktyonews.gr

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...