Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ(;;)


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ 

Η είδηση διέρρευσε από κατοίκους πλησίον της γιάφκας... που ξύπνησαν από το ντου" των αστυνομικών. Η αστυνομία έχει λάβει διαταγές μάλλον να μην αποκάλυψει το γεγονός για να μην προκληθεί πανικός στους κατοικους του νησιού !

Χαράματα 05:00 στις 15/10/2012 ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε σε οικία στο χωριο Κοσκινού όπου διαμένουν Πακιστανοί, κοντά στο εκκλησάκι. Οι αστυνομικοί μάλλον δεν θα πίστευαν στα ματια τους αντικρίζοντας ένα οπλοστάσιο μπροστά τους!!! Υπάρχουν μαρτυρίες που είδαν να μεταφέρουν τις χατζάρες όπως και πολλά κινητά τηλεφωνα, λοστούς και κλειστά κουτιά με άγνωστα αντικείμενα. Τρεις από τους δέκα πρόλαβαν να την κοπανήσουν από την πίσω πόρτα,από ότι μου είπαν τελικά μετά από ανθρωποκυνηγητό όπου και τους έπιασαν πιο κάτω.
 


Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι ήθελαν τόσα όπλα οι πακιστανοί και για ποίους τα προόριζαν. Αυτοί οι "κακομοίροι" αλλοδαποί που ήρθαν να δουλέψουν γιατί στην πατρίδα τους έχει πόλεμο...Τι ήθελαν τόσα σπαθιά;;; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουν έρθει στην Ευρώπη για ιερό πόλεμο! Κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να σταματήσουν τα "φιλοαλλοδαπά" και διεθνιστικά παιχνίδια τους. Τα πράγματα είναι σοβαρά !ΞΥΠΝΑΤΕ !!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...