Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδια στο Καυτατζόγλειο


Επεισόδια στο Καυτατζόγλειο by sxplVII





Ανακοίνωση Ηρακλή για τα επεισόδια

Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο Καυτατζόγλειο, ο Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η στόχευση του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΑΑΛΟΝΙΚΗΣ πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο.


Δεν είναι δυνατό όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τους θεσμικούς φορείς της χώρας οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά και σε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ ο διαιτητής με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο να διακόπτει χωρίς προειδοποίηση τον αγώνα με πρόφαση πανό στο οποίο εμφανιζόταν οι λέξεις «Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι»

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Ισαάκ Τσακαλίδη του συνδέσμου Χαλκιδικής και θα προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του."

Ενεργοποιούνται οι ρήτρες βίας

Το θέμα της αποπομπής του Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια μερίδας οπαδών του "γηραιού", θα συζητηθεί στο μεθαυριανό διοικητικό συμβούλιο του σταδίου, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

"Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυτανζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του Ηρακλή από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξανά παίξει ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκησή του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν, ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. Όσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλησαν την ιστορία του Ηρακλή, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Όσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί", ήταν η δήλωση του γγΑ, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...