Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ποιόν ρωτήσατε κυρία μου και αποφασίζετε για το λαό, αφού είστε παράνομοι?


Πολιτική

Α. Διαμαντοπούλου: Ελάχιστη σημασία ο χρόνος των εκλογών

Ελάχιστη σημασία απέδωσε στο χρόνο των εκλογών η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, κατά την ομιλία της επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση θα κινηθεί μέσα στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει. Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη» τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

Επίσης η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι η επιστροφή στα δεδομένα της κανονικής πολιτικής ζωής είναι θέμα της Βουλής και των αρχηγών των κομμάτων, μόλις διαπιστώσουν τη λήξη συναγερμού.
Άλλωστε, η κ. Διαμαντοπούλου προειδοποίησε ότι η έξοδος από το ευρώ συνιστά προοπτική ισοδύναμη με εκείνη της απώλειας εθνικής κυριαρχίας και επεσήμανε ότι ήρθε η ώρα να πουν όλοι «πρώτα η Ελλάδα», κάτι που θα έχει τεράστιο κόστος για όλους.
«Όλοι εμείς που μπήκαμε σ' αυτή την ιστορία θα πληρώσουμε ένα μεγάλο κόστος. Κι εμείς που αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη χώρα στην ευρωζώνη, που αποδεχθήκαμε ετερόκλητες συμμαχίες που δεν φανταζόμασταν, βεβαίως δεν θα περάσουμε αλώβητοι, αλλά δεν θα περάσουν και εκείνοι που συγκροτούν το μπλοκ της δραχμής σε συμφωνία χωρίς να το θέλουν, με τους κερδοσκόπους», προσέθεσε.
Το πρώτο ζητούμενο της κυβέρνησης είναι η διατήρηση του ευρώ, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργηθεί το κλίμα για να προσφέρει επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...