Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Υπό διαπραγμάτευση ανά έτος η περικοπή ενός μισθού των Βουλευτών, ενώ «γδέρνουν» τους εργαζόμενους αναδρομικά!

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ 300, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 150! ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!

Εξαγγέλθηκε στη Δ.Ε.Θ προκειμένου να κατευνάσει την οργή των πολιτών, που υπέστησαν σωρεία περικοπών στα εισοδήματά τους λόγω της οικονομικής κρίσης, ψηφίστηκε μετά από λίγο καιρό και χρειάστηκε να φτάσει ο Νοέμβρης προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή.
Μιλάμε βέβαια για την περικοπή μίας βουλευτικής αποζημίωσης, 300 δηλαδή, όσοι κι οι βουλευτές μας, με τα χρήματα αυτά να επιστρέφουν στον.....
κρατικό προϋπολογισμό.

Η απόφαση ελήφθη στην σημερινή συζήτηση επί του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2012 και αφορά μόνο το 2011 καθώς η…. διάθεση για τη συνέχιση ή όχι του μέτρου, που αποτελεί ουσιαστικά την συμβολή και των Ελλήνων βουλευτών στην αντιμετώπιση της κρίσης, θα φανεί του χρόνου τέτοιο καιρό οπότε και θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός του κοινοβουλίου για το 2013.

Στο μεταξύ οριστικά τέλος, μετά την ένταξη των εργαζομένων της Βουλής στο ενιαίο μισθολόγιο, έλαβε η καταβολή του λεγόμενου 15ου και 16ου μισθού που θυμίζουμε ότι είχε μειωθεί κατά 40% και είχε μετατραπεί σε μηνιαίο και φορολογητέο επίδομα.

Το ψαλίδισμα αυτό ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των… 11.780.600 ευρώ που επί χρόνια η Βουλή έδινε αφειδώς στους υπαλλήλους της για… «άνοιγμα και κλείσιμο των εργασιών της Ολομέλειας».

http://briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...